Ankara ve İstanbul'un Ardından Bursa'da da Tanzim Satışları Başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa mitinginde Bursalılara müjdeli haberi verdi. Erdoğan, İstanbul ve Ankara'nın ardından Bursa'da da tanzim satışlarının başlayacağını söyledi.

15.02.2019-17:06 - (Son Güncelleme: 15.02.2019-17:00) Ankara ve İstanbul'un Ardından Bursa'da da Tanzim Satışları Başlıyor

Yüksek fiyat artışları sebebiyle hükümet belediyeler aracılığıyla tanzim satışları yapmaya başladı. İlk olarak İstanbul ve Ankara'da başlayan uygulama fiyatların düşmesine sebep oldu. Diğer kentlere de yayılacağı ifade edilen tanzim satış için 3. kent belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gökdere Meydanı'nda yapılan mitingde tanzim satışların Bursa'da da başlayacağını aktardı.

"BURSA'DA 3 YERDE TANZİM SATIŞ NOKTASI FAALİYETE GEÇİYOR"

Erdoğan mesele hakkında şu açıklamaları yaptı:

"Bunlar bize dövizle faizle saldırdılar hiçbir şey olmadı. Şimdi de domates patlıcan biber bunlarla saldırıyorlar. Biz de karar verdik dedik ki tanzim satışlarımızı başlatıyoruz. Birazdan oturacağız görüşeceğiz. Bursa'da da başlıyoruz. Bursa'mızda da aynı şeyi yapacağız. Marketler rahatsız oluyorlar kusura kalmayın. Çıkmış birileri ne diyor bu diyor serbest piyasaya ters. O serbest piyasa haftalık ürünlerle alakalı değil o kalıcı ürünlerle alakalı. Buzdolabı çamaşır makinesinde yaparsan doğrusun. Fiyatlar yarıya düştü daha da düşecek. Bursa'da bugün 3 yerde tanzim satış noktası faaliyete geçiyor. Yakında bu 10'a çıkacak. Bakliyat temizlik ürünleri için de aynı uygulamaya geçiyoruz."

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal