Ece Binay kimdir, kaç yaşında? Ece Binay instagram adresi ve hakkında bilgiler

Son günlerde gündemden düşmeyen Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay'ın boşanması haberlerinin ardından vatandaş Ece Binay'ın kim olduğu ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Ece Binay kimdir? Tüm detaylar haberimizde.

13.04.2022-14:08 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-14:08) Ece Binay kimdir, kaç yaşında? Ece Binay instagram adresi ve hakkında bilgiler

Mahsun Kırmızıgül ile evli olan ve son günlerde boşanma haberleri gündemden düşmeyen Ece Binay son zamanlarda internet üzerinden en çok araştırılan isimlerden biri oldu. Ece Binay ile ilgili insanların merak ettiği tüm detayları haberimizde derledik.

Ece Binay kimdir

Ece Binay, İstanbul'da doğmuştur. Avukattır. Mahsun Kırmızıgül ile 2015 yılında sevgili olmuşlar ve Türkiye Cumhuriyeti Los Angeles Başkonsolosluğu'nda 13 Şubat tarihinde Los Angeles'ta evlenmişlerdir. 2016 senesinde Lavin adlı bir kız çocukları olmuştur. Ece Binay ile ilgili internette bulunan bilgiler çok detaylı değildir. 1985 yılında doğduğu bilinmektedir. Aynı zamanda Mahsun Kırmızıgül'ün ilk eşi ise oryantal Gölgem'dir. Mahsun Kırmızıgül ile ortak bir oğulları bulunmaktadır, adı Mahmut Bazencir'dir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal