Hindistan’da Müslümanlar Devlet Tarafından Açıkça Öldürülüyor

Irkçı faşist Modi hükümetinin Müslümanlara zulmü bitmek bilmiyor. Hindistan Polisi, sopa ile döve döve bir Müslümanı öldürdüğü ortaya çıktı.

27.05.2020-15:27 - (Son Güncelleme: 27.05.2020-16:06)

Hindistan’da Hindu ırkçılığı gün geçtikçe azgınlaşarak vahşet sınırlarının da dışına çıkıyor. Modi’nin ülke yönetimine gelmesinden sonra ırkçılığın resmi devlet politikası haline geldiği Hindistan’da Müslümanlara her gün saldırı yapılıyor.

Modi hükümetinden önce Hindu ve Sihlerin saldırısına uğrayan Müslümanlar, kısmen kendilerini savunabiliyorlardı. Ancak Modi ile birlikte Müslümanlara yönelik saldırılar bizzat Hint polisi tarafından organize olarak yapılıyor. Hint polisi hedefe aldığı Müslüman bireyleri önce göz altına alıp Müslüman bölgeden çıkararak Hinduların ikamet ettiği mahallelere götürüyor.

Hindu mahallesinde araçtan indirilen gözaltındaki Müslüman şahıs, halkın gözü önünde sopalarla dövüle dövüle öldürülüyorlar.

Hindistan’ın ırkçı faşist başbakanı Modi, uyguladığı şiddet politikası ile Müslümanları ülkeden göç ettirmeyi hedeflediği biliniyor. İslam Birliği gibi tabela kuruluşlarının etkisizliğini fırsat bilen Modi, aynı zamanda Suudi Arabistan’ın katil ateist veliaht prens Muhammed Bin Selman tarafından hem ekonomik hem de siyasal olarak destekleniyor. Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri tarafından ekonomik destek gören Modi, her geçin gün Hint Müslümanları üzerindeki terörist uygulamaları daha da arttırıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal