Doğum saati nasıl öğrenilir? 2022 E-Devlet doğum saati öğrenme ekranı

Bir çok insan ne zaman doğduğunu öğrenmek için internet üzerinden doğum saatinin nasıl öğrenildiğini araştırıyor. Bazı insanlar ise CİMER’e başvurarak bu sorunlarını gidermeye çalışıyor. Peki Doğum saati nasıl öğrenilir? İşte 2022 E-Devlet doğum saati öğrenme ekranı...

13.06.2022-10:27 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-10:27) Doğum saati nasıl öğrenilir? 2022 E-Devlet doğum saati öğrenme ekranı

Burç yorumlarına oldukça önem veren insanlar hem kendilerinin hem de sevdiklerinin yıldız haritasını açtırmak için doğum saatlerini öğrenmeye çalışıyor. Son zamanlarda doğum saatini öğrenmek isteyenlerin sayısında ise ciddi bir artış yaşanıyor. E-Devlet üzerinden doğum saati öğrenmek için neler yapılması gerektiğini merak eden kişiler arama motorlarını ‘’Doğum saati nasıl öğrenilir?’’ sorusuyla ve 2022 E-Devlet doğum saati öğrenme ekranı terimiyle meşgul ediyor.

Doğum saati nasıl öğrenilir?

Astrolojik amaçlarla doğum saatlerini öğrenmek isteyen insanlar bu işlemlerini E-Devlet üzerinden gerçekleştirebilirler. Bunun için yapılması gerekenler ise şu şekildedir:

- Doğum saatinizi öğrenmek için e-Devlet'le CİMER'e giriş yapın.

- E-Devlet şifrenizi bilmiyorsanız, CİMER'in giriş sayfasındaki bilgileri doldurarak devam edebilirsiniz.

- Ekrana gelen başvuru sayfasının en üstünde yer alan "Bilgi Edinme Hakkı" kutucuğunu işaretleyin.

- Gerekli alanları doldurduktan sonra ileri tuşuna basın.

- Açılan ekrana gerekli olan bilgileri yazın ve doğum saatinizi öğrenmek istediğinizi belirtin.

- Daha sonra seçeneklerden Sağlık Bakanlığı'nı seçin ve yazıyı gönderin.

Doğum saati nasıl öğrenilir

Doğum saati anlamı nedir?

Saatlerin anlamları tahminlere dayalıdır, tahminler de, astrolojideki birçok fonksiyondan biridir. Bir annenin doğum yapacağı zaman; çeşitli hesaplamalar ve tahminler yapmak için hayati önem taşımaktadır. Astroloji sayesinde, doğum zamanına ve yerine göre çeşitli tahminlerde bulunabilir. Hint astrolojisinde Ay’ın hareketine dayanarak tahminlerde bulunulabilirken, Batı astrolojisinde Güneş'i düşünüyorlar. Güneş iki saatte bir evden diğerine hareket eder. Bu da 24 saat içinde 6 farklı zamanda doğan bebeklerin özelliklerini etkiler.

Dünya kendi etrafında ve Güneş etrafında döner. Güneş sistemi de kendine ait hızı ile kendi etrafında dönmekte ve evrende de sürekli yer değiştirmektedir. Diğer tüm değişkenleri de hesaba katarsanız, insan sayısı kadar farklı kişilik, burç yapıları ve sonuçlar elde edeceğinizi görürsünüz.

Astrolojinin gerçekliği, bu anlamda Astronomik veriler ile kaynaştığında olağanüstü sonuçlar ile kendini göstermektedir.

Doğum yapacak bir annenin batınını uzayda ve dünyada merkez noktası olarak ele alırsanız, dünyanın hızını da hesaba katarak, yukarıda bahsedilen büyük devinimin büyük açı değişikliklerine sebebiyet verdiğini ve annenin aslında uzayda sürekli yer değiştirdiğini görürsünüz.

00:01 ile 04:00 arasında doğanlar

Bu saatlerin numerolojideki anlamı öğrenmek ve öğrendiklerini aktarmaktır. Bazı şeyleri tanımaya daha fazla önem veriyor, daha fazlasını öğrenmek istiyorsunuz. Merkür sizi yönetir. Keskin bir aklınız olacak ve iyi bir eleştirmen olacaksınız. Çevreniz ve yaşadığınız ülkenin yanı sıra yabancı toprakları da bilmek istersiniz. Bu dönemde doğanların iyi arkadaş çevresi olur.

04:01 - 08:00 arasında doğanlar

Maddi ürünlere daha çok ilgi duyacaksınız. Numerolojiye göre bu saatte doğduysanız, Venüs'ün etkisi altındasınız. Mutlu yaşamak istiyorsunuz. Tüm maddi faydalarla hayattan zevk almayı seviyorsunuz. Yüksek binalarda yaşamak, arabalarla seyahat etmek istersiniz. Paranın nereden geldiğinden rahatsız olmazsınız. Gözlerinize iyi görünen herhangi bir ürünü satın alırsınız. Para kazanmak için, gece saatlerine kadar bile çalışmayı tercih edersiniz.

08:01 – 12:00 arasında doğanlar

Amacınız ve karakteriniz, her yönüyle ilk olmak isteğiyle dolu. Mars tarafından yönetiliyorsunuz. Bu saatlerin numerolojideki anlamı liderliktir, bu nedenle liderlik nitelikleriniz fazladır. Bir lider olarak başarılı olacaksınız. Bu saatlerde doğanların çoğunluğu komutanlar, üst düzey yetkililer gibi üniformalı kuvvetlerde bulunmak, şartları belirleyecek ve başkalarını kontrol etmek isterler. Kimseyi aldatmazlar. Azami samimiyetle çalışırlar.

12:01 – 16:00 arasında doğanlar

Kalbinizde ne varsa hiçbir şeyi ortaya çıkartmak istemezsiniz. Başkalarının sizi ve karakterinizi anlaması zor. İçten ve doğalsınız. Zor şartlarda olanlara yardım etmeyi seviyorsunuz. Erken dönemlerde bazı zorluklar yaşayacaksınız. Bir veya belirli bir zaman noktasında, zamanınızın çoğunu adanmışlık amaçlarına ayıracaksınız.

16:01 – 20:00 arasında doğanlar

Sosyal hizmetlere önem vereceksiniz. Bu saatte doğanların büyük çoğunluğu sosyal iyileşmelere zaman harcar ve iyi tanımanın keyfine varır. Bu saatlerin numerolojideki anlamı şöhrettir. Sizin için isim ve şöhret yüksek bir önceliktir. Kendi kendine yeten bir insanların doğduğu saatlerdir. Bu saatlerde doğanların bazıları politik kariyere girmek ister çünkü herkese iyi ilişkiler kurabilen bir karaktere sahipsiniz.

20:01 – 00:00 arasında doğanlar

Hayatınızda hem iniş hem de çıkışlar olacak. Kolayca kışkırtılabilen bir yapınız olacak. Zorlu işlerle yüzleşmekten kaçınmayacaksınız. Sağduyulu olursanız, tüm alanlarda zafer kazanacaksınız. Erken yaşınızda en zor zamanlara şahit olduğunuzdan, önceki engelleri kullanarak, mucizeler yaratabilirsiniz. Ateşle oynamayı seviyorsunuz ama dikkatli olun.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal