Doğukan Sinik Avrupa’ya transferinin zamanında gerçekleştiğini Hull City’de başarılı olmayı hedeflediğini söyledi

Antalyaspor’dan İngiliz ekibi Hull City’e transfer olan Doğukan Sinik, Avrupa’ya gitme hedefini gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu başarılı olmayı istediğini söyledi.

20.07.2022-15:32 - (Son Güncelleme: 20.07.2022-15:32)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’da özellikle de geçtiğimiz sezon sergilediği performansla birlikte dikkatleri üzerine çeken Doğukan Sinik, A Milli Takım kadrosuna da seçilmeyi başarmıştı.

Yeni sezon öncesinde Antalyaspor’dan hangi takıma gideceği büyük bir merak konusu haline gelen Doğukan Sinik’in transferdeki yeni adresi belli olmuştu.

Doğukan Sinik, Antalyaspor’dan İngiltere Championship ekiplerinden Hull City’e transfer olmuştu.

Hull City’e transferinin ardından ilk kez Demirören Haber Ajansı’na konuşan genç yıldız Doğukan Sinik, yapmış olduğu açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Doğukan Sinik, yapmış olduğu çarpıcı açıklamalarda ;

'Avrupa hayalim her zaman vardı'

Her zaman böyle bir hayalim vardı. Hem Antalyalı olarak hem de Antalyaspor'u temsil etmek, kendi kariyerim için neler yapabileceğimi görmek Avrupa seviyesinde çok istediğim bir şeydi. Bunun için çok mutluyum. En önemli hedeflerimden birine de başlamış oldum. İnşallah da devamı gelecek.


'Çıkışımda en büyük pay sahibi...'

Nuri Şahin hocamız olsun çok iyi bir ekibi var. Benim bu çıkışımda da kendisi çok büyük pay sahibi. Her şeyden önce çok sevdiğim bir ağabeyim. Her zaman başarıların ve güzel anıların onlarla olmasını istiyorum. Çok da başarılı olacaklarına, bu sezon çok daha güzel olacağına inanıyorum. Kalbim de, gönlüm de her zaman onlarla olacak.

'Orada başarılı olmak istiyorum'

Şu an Antalyaspor'dan Avrupa'ya gitmek istiyordum. Şimdi bu adımı başardım. Orada başarılı olmak ikinci adımım, sonra da diğer adımlara bakacağım.

'Championship en üst lig'

Futbolda her an her şey anlık değişebiliyor. Ben açıkçası kendi adıma çok büyük bir adım olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak İngiltere Championship çok fırsatın olduğu bir lig. Kendi adıma çok doğru bir hareket ve tercih olduğunu düşünüyorum. Mantık olarak bir alt lig olarak değerlendiriyoruz, öyle de gözüküyor ama çoğu ülkenin de üstünde bir lig olduğu da kesin.

Milli takım kariyeri

Benim adıma milli takım çok güzel geçti. Bunun bir etkisi oldu mu bilmiyorum ama kesinlikle bir etkisi olmuştur. Sonuçta uluslararası arena ve bir etkisi olduğunu düşünüyorum.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal