Hull City, Antalyaspor'un ve A Milli Takım'ın yıldızı Doğukan Sinik'i transfer etti!

İngiliz ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken bir transfer hamlesi daha geldi. Son olarak takımda kadroya katılan isim A Milli Takım'ın ve Antalyaspor'un yıldızı Doğukan Sinik oldu. Oyuncunun transferinin kısa süre içerisinde duyurulması bekleniyor.

06.07.2022-14:43 - (Son Güncelleme: 06.07.2022-15:54)

Geçen sezon gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselen ve pek çok takımın transfer listesinde bulunan Doğukan Sinik ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Futbolcunun yeni adresi oldukça sürpriz olmuş durumda. Doğukan Sinik, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City'nin yolunu tuttu. Oyuncu ile kısa süre içerisinde imzaların atılacağı öğrenildi.


Söz kestiler

Hull City'den dikkat çeken transferler gelmeye devam ediyor. Takımda son olarak gündeme gelen oyuncu ise Antalyaspor'un oyuncusu Doğukan Sinik oldu. İngiliz ekibinin bir süredir takipte olduğu oyuncu ile ön anlaşmaya vardığı ve futbolcunun transferinin kısa sürede resmiyet kazanacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Futbolcunun bonservisi 4 milyon Euro 

Transfer görüşmelerini 6 milyon Euro'dan açan Akdeniz ekibi Antalyaspor'un, yapılan pazarlıklar sonrasında 4 milyon Euro'da anlaşma sağladığı aktarıldı. Oyuncunun transferi ile ilgili detayların kısa süre içerisinde gelmesi beklenmekte.


Oyuncunun kariyeri

Futbola Antalyaspor altyapısında başlayan Doğukan Sinik ardından takımın A seviyesine yükseldi. Sonrasında ise deneyim kazanması için Kemerspor'a kiralandı. Kemerspor'dan geri dönen oyuncu sonrasında Antalyaspor'daki başarılı performansıyla A Milli Takım'a yükseldi. Ana mevkisi sol kanat olan oyuncu yan mevki olarak ise sağ kanat ve on numara olarak görev alabiliyor. Futbolcuyu son olarak ise Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin transfer ettiği öğrenildi. Yaşanan gelişme gerek yurt dışında gerek Türk futbolunda gündem olan konulardan birisi haline geldi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal