Samsunspor, geçen sezonu Çaykur Rizespor'da tamamlayan Gökhan Gönül'ü transfer ediyor!

Süper Lig'e yükselmek için iddialı bir kadro kurmak isteyen Samsunspor transfere hız verdi. Takımda son olarak ilgilenilen oyuncunun tecrübeli yıldız Gökhan Gönül olduğu öğrenildi. Futbolcunun kısa süre içerisinde kırmızı beyazlı ekibe imza atacağı konuşuluyor.

06.07.2022-12:22 - (Son Güncelleme: 06.07.2022-12:38)

Samsunspor'da transfer hareketliliği büyük bir hızla devam etmekte. Gelecek sezon mutlaka Süper Lig'e katılmak isteyen takımda önemli oyuncular kadroya dahil ediliyor. Kırmızı beyazlılarda son olarak ise ilgilenilen oyuncunun Çaykur Rizespor formasını terleten Gökhan Gönül olduğu öğrenildi. 37 yaşındaki tecrübeli yıldız ile yapılan görüşmelerde sona gelindiği ve transferin kısa süre içerisinde duyurulacağı aktarılmakta.

Açıklanması an meselesi

Samsunspor, Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor'un formasını terleten Gökhan Gönül ile oldukça yakından ilgileniyor. Oyuncunun transferinin kısa süre içerisinde noktalanacağı aktarılırken yaşanan gelişmeler ise taraftarların oldukça dikkatini çekmiş oldu. Bu anlamda oyuncunun durumu futbolseverler tarafından merakla takip edilmekte.


Kariyeri dikkat çekiyor

Gökhan Gönül Gençlerbirliği altyapısında başladığı futbol hayatına ardından Gençlerbirliği Oftaş'a kiralık olarak gitti. Ardından ise Gençlerbirliği'ne geri döndü. Oyuncunun sonrasındaki adresi ise Fenerbahçe oldu. O dönem Fenerbahçe'ye transferi büyük yankı uyandıran oyuncu sarı lacivertli formayla önemli başarılar elde etti. Oyuncu buradaki performansıyla Türk futbolunda büyük ses getirdi. Gökhan Gönül'ün sonrasında Fenerbahçe'den ezeli rakip Beşiktaş'a transferi gündeme oturdu. Yıldız isim tekrardan Fenerbahçe'ye dönerken son olarak geçen sezon Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor'a transfer oldu. Futbol hayatında 2 kez Fenerbahçe ile 1 kez ise Beşiktaş ile Türkiye Süper Lig'i kazandı. 2 kez ise Türkiye Kupası'nı kazandı. Ayrıca Fenerbahçe ile 3 kez Türkiye Süper Kupası'nı kazanma başarısı göstermişti. Futbolcunun yeni adresinin ise Samsunspor olabileceği konuşuluyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal