Rıdvan Yılmaz'ın Frankfurt'a transferinin gerçekleşmeme nedeni ortaya çıktı!

Beşiktaş'tan Alman ekibi Frankfurt'a transferi son anda durma noktasına gelen ve siyah beyazlıların kampına dahil olan Rıdvan Yılmaz ile ilgili oldukça ayrıntılar ortaya çıktı. Futbolcu ile ilgili yaşanan gelişmeler büyük yankı uyandırdı.

06.07.2022-11:42 - (Son Güncelleme: 06.07.2022-11:54)

Siyah beyazlılarda Rıdvan Yılmaz'ın geleceği büyük belirsizlik haline gelmiş durumda. Oyuncunun Alman ekibi Eintracht Frankfurt'a transfer olacağı konuşulurken son yaşananlar herkesi hayrete düşürdü. Milli sol bek oyuncusu dün takımla beraber Avusturya kampının yolunu tuttu.  

Problemler gün yüzüne çıktı

Alman ekibi sözleşmesi 2023'te bitecek olan Rıdvan için bonuslar hariç 4 milyon euro bonservis bedeli isteyen Beşiktaş'a bu parayı taksitler halinde ödeme teklifinde bulundu. Siyah beyazlıların ise bonservisi peşin olarak istemesi transferin çıkmaza girmesinde rol oynadı. Rıdvan ile ilgilenen Frankfurt'un son olarak peşinat miktarını artırdığı gelen bilgiler arasında yer almakta. Ayrıca Alman ekibinin son günlerde sürpriz bir şekilde Beşiktaş ile iletişimi durdurduğu ortaya çıkmış oldu. Farklı oyuncularla da ilgilenen Frankfurt'un Rıdvan konusunda sessizliğe bürünmesi herkesi hayrete düşürdü.


Diğer talipleriyle iletişime geçildi

Frankfurt'un Rıdvan transferinde iletişimi durdurmaları nedeniyle genç yetenek ve menajerinin başka alternatif takımlara yöneldiği aktarıldı. Avrupa'nın çeşitli ekiplerinin Rıdvan Yılmaz ile ilgilendiği biliniyordu. Bu anlamda yıldız isimle ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu. 

Oyuncunun kariyeri

Futbola Beşiktaş altyapısında başlayan Rıdvan Yılmaz sonrasında takımın çeşitli alt yaş kategorilerinde forma giydi. Ardından ise takımın A seviyesine yükseldi. Ana mevkisi sol bek olan oyuncu yan mevki olarak ise orta sahanın solunda görev alabiliyor. Futbolcu kariyerinde 1 kez Türkiye Süper Lig'i, 1 kez Türkiye Kupası'nı kazandı ve 1 kez Türkiye Süper Kupası'nı kazanma başarısı gösterdi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal