Beşiktaş, Alanyaspor'dan Tayfur Bingöl'ü transfer etti!

Beşiktaş uzun süredir gündeminde olan orta saha oyuncusu Tayfur Bingöl'ün transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah beyazlıların 29 yaşındaki yıldız ile anlaşmaya vardığı aktarılırken resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.

05.07.2022-13:55 - (Son Güncelleme: 05.07.2022-14:09)

Süper Lig devlerinden Beşiktaş transferlere hız kesmeden devam ediyor. Siyah beyazlılar çok önemli isimleri kadrosuna katarken gündeme gelen son isim ise Tayfur Bingöl oldu. Beşiktaş'ın 29 yaşındaki Tayfur Bingöl ile yakından ilgilendiği ve oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimleri hızlandırdığı biliniyordu. Son olarak ise oldukça çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş'ın, Alanyaspor'un 29 yaşındaki oyuncusu Tayfur Bingöl ile anlaşmaya vardığı ve transferin sadece imzaya kaldığı aktarıldı.

Resmi açıklama bekleniyor

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kesmeden devam ederken gündeme gelen isimlerden birisi de Tayfur Bingöl olmuştu. Siyah beyazlıların oyuncuyu kadrosuna katmak için oldukça ısrarlı olduğu öğrenilmişti. Son olarak ise oyuncuyla ilgili oldukça flaş gelişmeler söz konusu. Beşiktaş'ın oyuncu ve kulübü Alanyaspor ile anlaştığı transferde sadece son pürüzlerin giderilmeye çalışıldığı öğrenildi. Yaşanan bu gelişme oldukça büyük yankı uyandırdı. Transferde ise resmi imzaların kısa süre içerisinde atılması beklenmekte.


Çeşitli Anadolu takımlarında oynadı

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak üzere olduğu Tayfur Bingöl çeşitli Anadolu takımlarının formasını giydi. Futbolcu kariyerine başladığı Gençlerbirliği'nde sonrasında bir başka Ankara ekibi Hacettepe'ye gitti. Ardından ise Balıkesir ekibi Bandırmaspor'un formasını terletti. Oyuncunun sonraki durağı ise Adana Demirspor oldu. Futbolcu 2019 yılında Alanyaspor'un yolunu tuttu. Buradan ise Bursaspor'a kısa süreliğine kiralık olarak gitti. Geçen sezonu ise Alanyaspor'da tamamladı.

Çok yönlü bir isim

Siyah beyazlıların kadrosuna kattığı Tayfur Bingöl, orta sahanın solu başta olmak üzere sol bek ve orta sahanın sağında görev alabiliyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal