Beşiktaş'tan ayrılan Cyle Larin, Club Brugge'a transfer oldu!

Beşiktaş yeniden sözleşme konusunda anlaşmaya varılamayan Cyle Larin takımdan ayrılmıştı. Kanadalı oyuncunun yeni adresi büyük merak konusuyken futbolcudan çarpıcı karar geldi. Larin Belçika ekibi Club Brugge ile transferde anlaşmaya vardı.

04.07.2022-16:03 - (Son Güncelleme: 04.07.2022-17:33)

Siyah beyazlılardaki durumu yılan hikayesine dönen Cyle Larin'in yeni adresi herkes tarafından merak konusu haline gelmişti. Son olarak oyuncu takımdan ayrılmaya karar vermişti. Takımdan ayrılmaya karar veren yıldız ismin yeni adresi ise herkese sürpriz oldu. Cyle Larin Belçika ekibi Club Brugge'un yolunu tuttu.

Resmen açıklandı

Beşiktaş'tan ayrılan yıldız oyuncu Belçika ekibi Club Brugge'a imzayı attı. Futbolcu yeni takımının formasını sırtına geçirirken Brugge ise anlaşmanın 3 yıllık olduğunu belirtti. Yaşanan bu transfer gelişmesi büyük ses getirdi.

Futbolcunun yeni takımı açıklandı.

Uzun süre gündemdeydi

Kanadalı futbolcu Cyle Larin'in takımdaki durumu uzun süredir büyük bir belirsizlik haline gelmişti. Son olarak ise bir türlü anlaşmaya varılamayan oyuncunun durumu netleşti. Futbolcu aldığı kararla takımdan ayrıldı ve Belçika ekibi Club Brugge'a imzayı attı.

Önemli başarılarda rol oynadı

Kanadalı yıldız oyuncu Beşiktaş ile 1 kez Türkiye Kupası, 1 kez Türkiye Süper Kupası ve 1 kez Süper Lig'i kazanmayı başardı. Oyuncu kazanılan başarılarda büyük pay sahibi oldu. 

Oyuncunun kariyeri

Futbola ülkesinin Sigma takımında başlayan Larin ardından ABD'nin Uconn takımına gitti. Sonrasında ise başarılı performansıyla ABD'nin Orlando takımının yolunu tuttu. Orlando takımında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran oyuncu ülkemizde Beşiktaş'a imza attı. Beşiktaş'tan ise bir dönem Belçika'nın Zulte takımına kiralık olarak gitti. Geri döndüğünde ise gösterdiği performansla siyah beyazlılarda unutulmaz şampiyonluklar yaşadı. Ana mevkisi sol kanat olan Kanadalı oyuncu santrafor ve sağ kanat olarak görev alabilmektedir.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal