Galatasaray’a Isco transferinde rakip çıktı! Fenerbahçe de oyuncunun transferi için temaslara başladı

Real Madrid ile yollarını ayıran İspanyol orta saha oyuncusu Isco’yu kadrosuna katmak isteyen Galatasasray’a Isco transferinde rakip çıktı. Fenerbahçe de oyuncunun transferi için temaslara başladı.

04.07.2022-16:02 - (Son Güncelleme: 04.07.2022-16:02) Galatasaray’a Isco transferinde rakip çıktı! Fenerbahçe de oyuncunun transferi için temaslara başladı

Süper Lig’de yeni sezonun hazırlıklarına tam gaz devam eden Galatasaray’da yönetimin transfer listesinde 10 numara transferi bulunuyor. Geçen sezon hücum hattını besleme konusunda 10 numaranın eksikliğini ciddi şekilde hisseden sarı kırmızılı takım, transfer listesinin ilk sırasında olan Real Madrid ile geçtiğimiz haftalarda yollarını ayırarak bonservisini eline alan İspanyol orta saha oyuncusu Isco’nun transfer edilmesi için yoğun bir çaba sarf ediyordu. Fakat alınan son bilgilere göre Galatasaray’a Isco transferinde rakip çıktı. Fenerbahçe de oyuncunun transferi için temaslara başladı.

Galatasaray’a Isco transferinde rakip çıktı

Yeni sezonda taraftarı tribünlere çekecek yıldız bir ismi transfer etmek isteyen Galatasaray’da transferin öncelikli isimlerinden birisi Real Madrid’den ayrılan 30 yaşındaki İspanyol orta saha Isco olmuştu. Sarı kırmızılılar, Arap kulüplerinin tekliflerini reddeden Isco’nun kadroya dahil edilmesi için yoğun çaba sarf ederken, ünlü İspanyol AS gazetesinden önemli bir iddia geldi.

GS Isco

AS gazetesinin iddiasına göre Galatasaray’a Isco transferinde ezeli rakibi Fenerbahçe rakip oldu. Sarı lacivertli takımın 30 yaşındaki yıldız orta saha için fiyat sorduğu ortaya atılan iddialar arasında yer alıyor. 

Isco’nun transferinde ise en avantajlı takım ise Arap sermayesiyle güçlenen Newcastle United. Fakat İngiliz ekibi ilk olarak Lyon’un Brezilyalı futbolcusu Paqueta’yı istediği için Isco transferde geri planda kaldı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal