Eski Galatasaraylı Aurelien Chedjou'dan Igor Tudor hakkında çok ağır sözler!

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Igor Tudor'un Fransız ekibi Marsilya'ya imza atmasının ardından Aurelien Chedjou'nun Tudor hakkında söylediği sözler gündeme adeta bomba gibi düştü. Aurelien Chedjou'nun Galatasaray'daki eski teknik direktörü hakkında yaptığı itiraflar görenleri şaşkına çevirdi.

03.07.2022-15:24 - (Son Güncelleme: 03.07.2022-15:24) Eski Galatasaraylı Aurelien Chedjou'dan Igor Tudor hakkında çok ağır sözler!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da geçtiğimiz yıllarda görev yapan Igor Tudor, Fransa'nın köklü ekiplerinden Marsilya ile anlaşma sağlayarak takımın yeni teknik direktörü oldu. Hırvat teknik adamının yeni sezon öncesinde adı zaman zaman Galatasaray teknik direktörlüğüyle de yeniden anılmıştı.

Chedjou'dan Tudor'a ağır eleştiriler!

Igor Tudor'un Galatasaray'da görev yaptığı sürede kadrosunda yer alan isimlerden biri olan Aurelien Chedjou, Tudor'un Marsilya'ya imza atmasının ardından Fransız basınına yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı. Eski teknik direktörü Igor Tudor'a ağır eleştiriler yapan Aurelien Chedjou, kızdığı tek teknik direktörün o olduğunu söyledi.


Fransız basınına Tudor hakkında söyledikleri...

Aurelien Chedjou, Fransız basınına Galatasaray'dan eski teknik direktörü Igor Tudor ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Soyunma odasındaki ilk konuşmasını hatırlıyorum. Guardiola'yı severim ama Simeone'yi tercih ederim dedi. Antrenman sahası ve yatağımızdan başka bir şey göremeyeceğiz için çok acı çekeceğimizi söyledi. Öyle de oldu. Eve geldiğimizde yorgun hissediyor ve sadece dinlenebiliyorduk. Tudor, Galatasaray'da 3-5-2'den vazgeçmeyeceğine dair yemin etmişti. Bu sisteme oyun oyuncular olmadığımızı ona söylemeye çalıştık ama bu hiçbir şeyi değiştirmedi. Üçlü savunmada beni sağ tarafa yerleştirdi. Kendimi bek pozisyonunda hissettim. Zaten bu pozisyonda rahat oynayamadım. Kötü yorumlar aldım. Tudor, gerçekten de kızdığım tek teknik direktör oldu. Ama yaşadıklarım bazı konularda gözümü açtı. ' ifadelerini kullanarak büyük ses getirdi.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal