Sinan Vardar, Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Wout Weghorst'un iyi bir ikili olabileceğini söyledi

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden, spor yazarı Sinan Vardar, siyah beyazlıların yaptığı Cenk Tosun transferinin açıklanması beklenen Wout Weghorst transferiyle birlikte iyi bir uyum yakalayacaklarını söyledi. Aynı zamanda Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan diğer isimler ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

03.07.2022-14:47 - (Son Güncelleme: 03.07.2022-14:47)

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş, önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurarak şampiyonluk yarışının içerisinde yer alarak ipi göğüslemek istiyor. Yeni sezon öncesinde çalışmalarına başlayan Beşiktaş, aynı zamanda trasfer hamlelerini de yapmaya devam ediyor.

Son olarak eski futbolcusu Cenk Tosun'u yeniden kadrosuna katmayı başaran siyah beyazlıların önümüzdeki günler içerisinde Hollandalı golcü Wout Weghorst'u da kadrosuna katmasına kesin gözüyle bakılıyor.


Ünlü spor yazarı, eski Beşiktaşlı yönetici Sinan Vardar, Cenk Tosun ve Wout Weghorst'un iyi bir ikili olabileceğini söylerken, siyah beyazlıların transfer gündeminde yer alan isimler ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Sinan Vardar, Fotomaç Gazetesi'ne yapmış olduğu açıklamalarda ;

'Weghorst ve Cenk iyi bir ikili olur'

Bir futbol adamı olarak Cenk'in göstereceği performans benim için şimdilik soru işareti. Çok sevdiğim bir kardeşim. Türkiye'ye getirdiği rekor bonservis (22 milyon Euro) bedeli de şu ana kadar geçen olmadı. Tabii ki Beşiktaş'ın ona ekonomik olarak da bir vefa borcu var. Yapılan sözleşme 700 bin Euro garanti paranın yanı sıra maç başı ve gol ile asistlerden oluşan bonus içeriyor. Bence Sayın Başkan Ahmet Nur Çebi, güzel bir anlaşma yapmış. Cenk çok ağır bir sakatlık geçirdi, geçen sezon neredeyse maçı yok. Umarım iyi bir şekilde sahalara döner. Eğer oynarsa çok faydalı olur. Biliyorsunuz Weghorst'un da transferi bitiyor gibi. O da gelir, Cenk de form tutarsa Beşiktaş için iyi bir ikili olurlar.


'Keşke tüm transferler hazırlık kampının başına yetişseydi'

Yapılan takviyelere bakacak olursak bu sezon Süper Lig'de 4 büyük takım arasında büyük bir çekişme olacak. Bu noktada Avrupa'da olmaması Beşiktaş için büyük bir avantaj. Tamamen lige ve Türkiye Kupası'na konsantre olabilecekler. Keşke tüm transferler hazırlık kampının başına yetişebilseydi. Şu anda hâlâ geç değil. Saiss ve Gedson Fernandes, Beşiktaş'a güç katacaktır ama bir stoper daha kesinlikle şart. Defalarca belirttiğim gibi ben Atınç'ı bu takımda yeniden görmeyi çok isterim. Geçen sezon Göztepe'de iyi bir performans sergiledi. Yaşı daha 28... Ayrıca geçen sezon Kasımpaşa'da oynayan Muleka da gündemde ama sanırım transferi zora girdi. İstanbulspor'dan Emrecan ve Rizespor'dan Emirhan Beşiktaş'ın ilgilendiği oyuncular. Bunlardan biri alınırsa Saiss ile beraber defanstaki sorun çözülür. Ayrıca Beşiktaş'ın Onyekuru ile de ilgilendiğini biliyoruz. Rıdvan'ın durumu henüz tam netleşmedi. Kaleci Ersin'e de teklifler olduğu konuşuluyor. Beşiktaş'ın arkadaki kalecileri çok iyi. Bu nedenle kalede sorun yaşanacağını düşünmüyorum.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal