Galatasaray, Cagliari forması giyen Joao Pedro ile anlaştı! Eldor Shomurodov da sarı kırmızılı formaya yakın

Galatasaray, İtalya Serie A ekiplerinden Cagliari forması giyen hücum oyuncusu Joao Pedro ile anlaştı. Alınan son bilgilere göre ise Pedro dışında Eldor Shomurodov da sarı kırmızılı formaya yakın. Detaylar haberimizde...

04.07.2022-18:31 - (Son Güncelleme: 04.07.2022-18:31) Galatasaray, Cagliari forması giyen Joao Pedro ile anlaştı! Eldor Shomurodov da sarı kırmızılı formaya yakın

Yeni teknik direktörü Okan Buruk ile beyaz bir sayfa açan Galatasaray’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Gelecek sezon forvet hattında kaliteli bir santrafor görmek isteyen Okan Buruk, Dursun Özbek yönetimine bu kapsamda transfer raporunu verdi. Cenk Ergün ve ekibi ise İtalya’ya giderek Galatasaray’ın gündemindeki bir numaralı isim olan Cagliari oyuncusu Joao Pedro ile görüştü. Alınan son bilgilere göre ise sarı kırmızılılar 30 yaşındaki hücum oyuncusu ile anlaşma sağladı. Bununla beraber Galatasaray’ın Roma’da forma giyen Eldor Shomurodov ile de ilgilendiği iddia edildi. 

Galatasaray’da İtalya harekatı 

Diagne ile Mohammed’in gelecek sezon yeterli olmayacağını düşünen teknik direktör Okan Buruk, Cagliari’nin 30 yaşındaki forvet oyuncusu Joao Pedro’yu listenin tepesine yazdığı öğrenildi. 

GS transfer

Pedro’nun menajeri ile bir görüşme gerçekleştiren Cenk Ergün’ün oyuncu ve kulubü ile anlaşmak üzere olduğu ifade ediliyor.

GS transfer

Galatasaray’da Pedro’nun dışında Roma’nın Özbek oyuncusu Eldor Shomurodov için de nabız yoklandığı iddia edildi. 27 yaşındaki oyuncunun son durumunu soran sarı kırmızılı scout ekibi Roma’dan gelecek yanıta göre hareket edecek. Oyuncunun kiralık olarak kadroya katılması masadaki ilk seçenek olarak görülüyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal