Medipol Başakşehirli Alexandru Epureanu'dan Fenerbahçe ve Galatasaray'a forvet için Artem Dzyuba önerisi!

Medipol Başakşehir formasıyla ülkemizde uzun yıllar forma giyen Alexandru Epureanu, Artem Dzyuba’nın transferde isminin Türk kulüpleriyle anılması hakkında konuştu. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Dzyuba için pazarlık yaptığını düşündüğünü söyledi.

04.07.2022-09:43 - (Son Güncelleme: 04.07.2022-09:43) Medipol Başakşehirli Alexandru Epureanu'dan Fenerbahçe ve Galatasaray'a forvet için Artem Dzyuba önerisi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir formasıyla uzunca bir süre ülkemizde forma giyen Moldovalı oyuncu Alexandru Epureanu, Rus golcü Artem Dzyuba’nın isminin Süper Lig ekipleriyle anılması hakkında konuştu.

Epueranu'dan Artem Dyzuba yorumu!

Rus basınına açıklamalarda bulunan Alexandru Epureanu, golcü oyuncu Artem Dzyuba’nın isminin Süper Lig devleriyle anılması ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;


‘ Artem'in oyun tarzına, herhangi bir takım uyar. Artem, atletik, teknik ve son derece koordineli bir futbolcu. Bildiğim kadarıyla, Galatasaray ve Fenerbahçe, forvet arıyor. Bu yüzden büyük olasılıkla bu kulüplerle pazarlık yaptığını düşünüyorum. Türkiye’de Rus vatandaşlarına karşı olumsuz bir tutum görmedim, her şey yolunda. Eğer iyi bir futbolcu transfer olursa, bu durum Türk kulüplerini etkilemez. Dzyuba transfer olur ve goller atarsa, burada taraftarların favori oyuncusu olabilir. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal