Antalyasporlu Doğukan Sinik transfer oldu mu? Hull City Doğukan Sinik’i kadrosuna katacak mı? Antalyaspor’dan Doğukan Sinik transferi için resmi açıklama yapıldı

Antalyasor’da özellikle geçtiğimiz sezon sergilediği performansla büyük bir beğeni toplayan Doğukan Sinik’in ismi hem Avrupa hem de Süper Lig devleriyle anılıyordu. Hull City ile büyük ölçüde anlaşan Doğukan Sinik için kulübünden resmi açıklama yapıldı.

11.07.2022-11:54 - (Son Güncelleme: 11.07.2022-11:54) Antalyasporlu Doğukan Sinik transfer oldu mu? Hull City Doğukan Sinik’i kadrosuna katacak mı? Antalyaspor’dan Doğukan Sinik transferi için resmi açıklama yapıldı

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz sezonun en çok dikkat çeken ekiplerinden biri olan Antalyaspor’da Teknik Direktör Nuri Şahin ile muhteşem bir yükseliş yakalayan Doğukan Sinik transfer döneminin yeni sezon öncesinde en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başarmıştı.

Doğukan'ın talipleri çok fazlaydı

23 yaşındaki Milli futbolcunun transferiyle ilgili olarak Avrupa’dan ve Süper Lig’den birçok teklif olduğu konuşulmaktaydı. Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı’nın da Doğukan Sinik transferi için ısrarcı olduğu biliniyordu.


Hull City transferi noktaladı

Acun Ilıcalı’nın yaptığı görüşmeler neticesinde hem Antalyaspor ile hem de Doğukan Sinik ile transferi için anlaşma sağladığı öğrenildi.

Kulüpten resmi açıklama yapıldı

Antalyaspor Kulübü’nün resmi internet sitesi üzerinden Doğukan Sinik’in transferine ilişkin olarak yapılan resmi açıklamada ;

‘ Oyuncumuz Doğukan Sinik’e, Hull City ile transferi konusunda kişisel görüşmelerini gerçekleştirmesi için izin verilmiştir. ‘ ifadelerine yer verildi.

Antalyaspor formasıyla Doğukan...

Doğukan Sinik, Antalyaspor formasıyla toplamda 122 karşılaşmada forma giyerken bu maçlarda 5 gol ve 12 asistlik bir katkı sağlamıştı. A Milli Takım’a da seçilme başarısı gösteren Doğukan Sinik, 5 karşılaşmada forma giyerken 2 gol kaydetmişti.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal