Tiago Çukur Fenerbahçe’ye mi transfer oldu? Genç golcünün transferinde imzalar atıldı. Fenerbahçe’den resmi açıklama yapıldı

Fenerbahçe yeni sezon öncesi bir transferde daha mutlu sona ulaştı. İngiliz ekibi Watford forması giyen Milli futbolcu Tiago Çukur transferi için anlaşma sağlandı.

11.07.2022-11:05 - (Son Güncelleme: 11.07.2022-11:05) Tiago Çukur Fenerbahçe’ye mi transfer oldu? Genç golcünün transferinde imzalar atıldı. Fenerbahçe’den resmi açıklama yapıldı

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe yönetimi, Teknik Direktör Jorge Jesus önderliğinde iddialı bir kadro kurarak önümüzdeki sezonda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor.

İlk kez A Milli formayı giymişti

Sarı lacivertlilerde yeni sezon öncesinde transfer dönemi oldukça hareketli geçerken, son olarak kadroya geçtiğimiz haftalarda ilk kez A Milli Takım kadrosuna davet edilen Tiago Çukur kadroya katıldı.


Tiago Çukur transferinin detayları

İngiliz ekibi Watford ile bir süredir Tiago Çukur transferi için pazarlıklarını sürdüren Fenerbahçe yönetiminin genç golcüsünün transferi için 250.000 Euro bonservis ücreti,  başarı bonusu ve sonraki satıştan %25 pay karşılığında transferde anlaşma sağladığı öğrenildi.

Transfer resmen açıklandı

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi internet sitesi üzerinden Tiago Çukur’un transferine ilişkin olarak yapılan açıklamada ;

‘ Kulübümüz İngiltere’nin Watford takımında forma giyen Tiago Çukur’un transferi için oyuncunun kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Sağlık kontrolleri ve ilerleyen transfer görüşmeleri için genç futbolcu bu akşam saatlerinde İstanbul’a gelecektir. ‘ ifadelerine yer verildi.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal