25.04.2022-16:52 (Son Güncelleme:19.06.2022-11:37)


1

Geçtiğimiz sezon Antalyaspor formasıyla başarılı bir performans sergileyen Doğukan Sinik büyük bir beğeni toplamayı başarmıştı.



2

Genç yıldız sergilediği performansla sezonun sona ermesinin ardından A Milli Takım kadrosunda da kendisine yer buldu.



3

Doğukan Sinik'in önümüzdeki sezon öncesinde transfer döneminde ise takımdan ayrılmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.



4

Fransız kulübünün yetkililerinin Doğukan Sinik'in menajeri Reza Fazeli ile iletişime geçtiği ve futbolcu için sezon sonunda 3-4 milyon euro'luk bir teklif yapmaya hazırlandığı aktarıldı. Bu anlamda futbolcunun transferinde yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu.



5

Antalyaspor alt yapısından yetişen ve bu sezon gösterdiği performansla A Milli Takım'a da davet alan Doğukan Sinik Süper Lig'de 28 karşılaşmada 3 gol, 5 asistlik performans ortaya koydu.



6

23 yaşındaki futbolcunun Antalyaspor ile 2024 yılına kadar ise sözleşmesi bulunmakta. Fakat Fransız ekibinin futbolcu ile yakından ilgilendiği ve önümüzdeki günlerde transferde hareketli saatlerin yaşanabileceği aktarılmakta.



7

Kariyerine Antalyaspor altyapısında başlayan Doğukan Sinik ardından Antalya'nın alt yaş kategorileri sonrası A takıma yükseldi. 2018 yılında deneyim kazanması için Kemerspor'a kiralandı



8

Sonrasında ise Antalyaspor'a geri döndü. Ana mevkisi sol kanat olan futbolcu, sağ kanat ve on numara olarak forma terletebiliyor. Yıldız isimle ilgili yakın zamanda önemli transfer gelişmelerinin olması ise söz konusu.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR