Dışişleri Bakanı Ermenistan'ın Gerçekleştirdiği Saldırıya İlişkin Açıklamada Bulundu!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermenistan'ın gerçekleştirdiği saldırı sonrası kardeş ülke yanlız değildir mesajı verdi.

17.11.2021-16:55 - (Son Güncelleme: 17.11.2021-16:55) Dışişleri Bakanı Ermenistan'ın Gerçekleştirdiği Saldırıya İlişkin Açıklamada Bulundu!

Ermenistan’ın Azerbaycan’a yaptığı saldırı ile ilgili açıklama yapan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, kardeş ülkenin yanında olduğunu, Ermenistan’ın yaptığı saldırın ise bir terör saldırısı olduğunu dile getirdi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ermenistan'ın ateşkes ihlali ile ilgili ‘Türkiye, can Azerbaycan'ı yalnız bırakmayacaktır’ dedi. Çavuşoğlu, Ermenistan'ın yaptıklarının terör saldırısı olduğunu söyledi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ermenistan'ın ateşkes ihlali ile ilgili ‘Türkiye, can Azerbaycan'ı yalnız bırakmayacaktır’ dedi. Çavuşoğlu, Ermenistan'ın yaptıklarının terör saldırısı olduğunu söyledi.

ERMENİSTAN’IN YAPTIKLARI TERÖR SALDIRISIDIR

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan gerilime değindi. Ermenistan’ın hain saldırısı için yapılanlar bir terör saldırısıdır diyen Bakan Çavuşoğlu, Azarbaycan’ın yanındayız mesajını verdi. Bahreyn Dışişleri Bakanı Abdullatif bin Rashid Alzayani ile basın toplantısı düzenleyen Çavuşoğlu, şunları söyledi: Azerbaycan yalnız değildir. Kardeşlerimizi yalnız bırakmayacağız. Kendi topraklarını geri alan Azerbaycan'ın attığı adımlara bakalım. Bölgenin istikrarı için çok önemli projeler hayata geçirildi. Kapsamlı bir barış anlaşması teklifinde bulundu. Ermenistan'ın tutumu ise daha ateşkesten hemen sonra Azerbaycan topraklarına sızarak Azerbaycan askerlerine saldırıda bulundular. Bu bir yandan da terör saldırısıdır. Bu provokasyonların beyhude olduğunu görmesi lazım. Hiçbir zaman bir netice getirmeyecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal