Dilek Taşı dizi oyuncuları ve hikayesi: Dilek Taşı dizisi hikayesi gerçek mi, nerede çekiliyor? Dilek Taşı dizisi yeni bölüm ne zaman?

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Dilek Taşı dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Dizinin ilk bölümünü izleyenler ayrıca yeni bölümün hangi tarihte olacağını da internet üzerinden araştırıyor. Peki Dilek Taşı dizisi hikayesi gerçek mi, nerede çekiliyor? Dilek Taşı dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte Dilek taşı dizi oyuncuları ve hikayesi…

08.09.2023-16:54 - (Son Güncelleme: 08.09.2023-16:54) Dilek Taşı dizi oyuncuları ve hikayesi: Dilek Taşı dizisi hikayesi gerçek mi, nerede çekiliyor? Dilek Taşı dizisi yeni bölüm ne zaman?

Dün ilk bölümüyle milyonların karşısına çıkan Dilek Taşı dizisi seyirciler tarafından detayları sıkça araştırılan yapımların başını çekiyor. 1980’lerde yaşanan bir hikayeyi ekranlarına taşıyan Dilek Taşı dizisinin konusu, oyuncuları ve çekim yerleri arama motorları üzerinden en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Dilek Taşı dizisi hikayesi gerçek mi, nerede çekiliyor? Dilek Taşı dizisi yeni bölüm Ne Zaman?

Dilek Taşı dizi konusu nedir?

Mustafa, karısı Canan ve kızı Cemre’yle İstanbul’un gecekondu mahallesinde hayatını sürdürmeye çalışan otuzlu yaşlarının başında bir adamdır. Karısı Canan amansız bir hastalığın pençesindedir. İyileşmesi için acilen ameliyat olması gerekmektedir. Mustafa ise parayı nasıl bulacağını bilemiyordur. 

Çalıştığı fabrika lokavttan dolayı uzun süredir kapalıdır. Fakat Mustafa ameliyat için gereken parayı bir şekilde bulmak zorundadır. O güne kadar kimsenin önünde boyun eğmemiş, onuru, haysiyeti için yaşamıştır Mustafa. Fakat şimdi yardım istemekten başka çaresi yoktur. Fabrikanın sahibi Yakup Bey’i bulup aylardır ödenmeyen maaşlarını istemek için yola çıkar. Parayı alıp karısını ameliyat ettirecektir. Ancak o gün yaşananlar Mustafa’nın ve kızı Cemre’nin bütün hayatını kökünden değiştirecektir.

Dilek Taşı

Dilek Taşı dizisi oyuncuları kimler?

Salih Bademci-Mustafa Yılmaz

Ozan Dolunay-Kenan Şanlı

Özge Özberk-Rüçhan Rona

Hazal Subaşı-Figen Kutlu

Perihan Savaş-Macide Rona

Teoman Kumbaracıbaşı-Aras Rona

Elif Doğan-Sevda Rona

Lena Naz Kalaycı-Cemre Yılmaz 

Ömer Toprak Yılmaz- Sinan Rona

Çiçek Dilligil-Asuman Kutlu

Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor? 

Dilek Taşı dizisinin çekimleri İstanbul’un çeşitli semtlerinde sürüyor.

Dilek Taşı dizisi hikayesi gerçek mi?

Kanal D ekranında bu akşam ilk bölüm ile izleyici karşısına çıkacak olan Dilek Taşı dizisi 1980 yıllarında yaşanan bir hikayeyi konu alıyor.

Dilek Taşı dizisi yeni bölüm ne zaman?

Dilek Taşı 2. bölüm, 14 Eylül 2023 Perşembe günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında dizi severlerle buluşacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal