Dilek İmamoğlu'nun Katıldığı Terörist Tiyatrosunda Yeni Skandal Ortaya Çıktı

Selvi Kılıçdaroğlu, Dilek İmamoğlu, Başak Demirtaş geçen gün Yıldız Kenter tiyatrosunda, Selahattin Demirtaş’ın Devran kitabındaki öykülerine yer verilen okuma tiyatrosunu katılmış ve büyük tepki çekmişti. Kadir İnanır'ın da katıldığı programın perde arkasında skandal bir isim daha vardı: Jülide Kural.

13.01.2020-17:18 - (Son Güncelleme: 13.01.2020-17:28)

Selvi Kılıçdaroğlu, Dilek İmamoğlu, Başak Demirtaş geçen gün Şişli'deki Yıldız Kenter tiyatrosunda, terörden yargılanan Selahattin Demirtaş’ın Devran kitabındaki öykülerine yer verilen okuma tiyatrosuna katılmış ve büyük tepki çekmişti. Kadir İnanır'ın da katıldığı programın perde arkasında skandal bir isim daha vardı: Jülide Kural.

Tiyatro gösterimine CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu’nun oğlu Selim İmamoğlu, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Sanatçı Kadir İnanır, CHP ve HDP’li yöneticiler de hazır bulundu.

Tiyatro gösteriminden önce gazetecilere açıklamalarda bulunan Başak Demirtaş, “Dayanışma her anlamda umut veriyor, güç veriyor, moral veriyor. Bu tür zamanlar da aynı şekilde keyif veriyor. O yüzden böyle bir günde böyle bir ortamda yeniden bir araya geldiğimiz için çok mutluyum” dedi.

JULİDE KURAL 2 SENE ÖNCE TERÖRDEN HÜKÜM GİYMİŞTİ!

Tiyatro oyununa katılan en dikkat çekici isim ise Kadir İnanır'ın sevgilisi Julide Kural idi. 

Ünlü oyuncu Kadir İnanır'ın tiyatrocu sevgilisi Jülide Kural, PKK'nın basın organı Özgür Gündem davasında 1 yıl 3 ay hapse mahkum edilmiş ancak mahkeme cezayı ertelemişti.

Julide Kural, PKK'ya olan yakınlığıyla bilinen Özgür Gündem Gazetesi'nde genel yayın yönetmenliği yapıp, terör örgütünün sözcülüğünü üstlenmişti.

BAŞAK DEMİRTAŞ JULİDE KURAL İLE SARMAŞ DOLAŞ!

Demirtaş'ın öykülerinin oynandığı sahneye Julide Kural ile birlikte çıkan HDP eski eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, skandal ifadeler kullanarak kamuoyunun tepkisini çekti.

Başak Demirtaş sahnede, "Özgür günlerde umudu büyütmeye vesile oldunuz. Çok teşekkür ederim size" diyerek Julide Kural'a sarıldı. 

BAKAN SOYLU'DAN "TERÖR" OYUNUNA TEPKİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Selahattin Demirtaş'ın "Devran" isimli kitabından sahneye uyarlanan tiyatro oyununu izlemeye giden Dilek İmamoğlu ve Selvi Kılıçdaroğlu'nu isim vermeden "O tiyatronun bir tarafına şehit edilen Yasin Börü'nün de fotoğrafını assaydınız, katledilen 39 kişinin de fotoğraflarını assaydınız." ifadelerini kullanarak tepkisini ortaya koymuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal