Dilan Polat'ın Şampiyonlar Ligi kadrosunun malvarlığına el konuldu

Dilan Polat ve Engin Polat'ın gözaltına alınmasıyla başlayan soruşturmalar, diğer sosyal medya fenomenlerini de vurdu. Polat'ın sosyal medyada paylaştığı "Şampiyonlar Ligi" fotoğrafındaki diğer fenomenlerin mal varlığına el konuldu.

02.12.2023-12:16 - (Son Güncelleme: 02.12.2023-17:44) Dilan Polat'ın Şampiyonlar Ligi kadrosunun malvarlığına el konuldu

Sosyal Medya Fenomeni Dilan Polat ve Engin Polat’ın yakalanmasından sonra 12 ayrı soruşturma dışında 2 sosyal medya fenomeninin daha mal varlığına el konuldu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada, 24 şüpheliden 16'sının tutuklandı ve bu soruşturmalar kaldığı yerden devam ediyor.

Fenomenlerin mal varlığına el kouldu

Bu kapsamda Eylül Öztürk Özkan, Feyzanur Başar, İleyda Topal, İlke Elagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Tolunay Topal, Yasemin Yiğit, Tuğba Demir, Yavuz Selim Korkut'un mal varlığı değerlerine el konuldu. Soruşturması ayrı dosyada devam eden bir sosyal medya fenomeni Özlem Altınok Öz ve eşi Tayyar Taylan Öz'ün de mal varlığı değerlerine el konulduğu öğrenildi.

Yurt dışı yasağı getirilmişti

Soruşturma kapsamında Anadolu 2. Sulh Ceza Hakimliği, sosyal medya fenomenleri Eylül Öztürk Özkan, Feyzanur Başar, İleyda Topal, İlke Ela Göz, Kadir Yiğit, Mervenur Korkut, Muhammet Oğuz Başar, Murat Yiğit, Nurgül Yiğit, Tolunay Topal, Tuğba Demirhan, Yavuz Selim Korkut, Habip Özsefil, Huri Özsefil ve Özge Duman'a yurt dışına çıkış yasağı getirmişti.

(AA)


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal