Denizlispor'un Galibiyet Özlemi Bitti!

Süper Lig'in 24. hafta karşılaşmalarında evinde ağırladığı BtcTurk Yeni Malatyaspor'u 2-0 yenerek 8 maçın ardından 3 puanı elde eden Yukatel Denizlispor'da zafer mutluluğu yaşanıyor.

02.03.2020-15:52 - (Son Güncelleme: 02.03.2020-15:47) Denizlispor'un Galibiyet Özlemi Bitti!
Süper Lig'de son 3 puanını 15. hafta maçlarında Trabzonspor sahasından 2-1'lik skorla ayrılarak alan ve sonra 8 karşılaşmada 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile ayrılan Yukatel Denizlispor, sahasında kazandığı karşılaşma ile puanını 27'ye çıkardı.

Son olarak 12. maçta, evinde konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 2-0 yenen Denizlispor, 12 haftalık iç saha galibiyeti hasretine de BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasıyla son verdi.

Kulüp Başkanı Ali Çetin basın mensuplarına verdiği röportajda, ligde daim olmayı istediklerini vurgulayarak şöyle konuştu:

"Uzun bir aranın ardından evimizde müsabaka kazanmanın sevincini yaşıyoruz. Mutluyuz ama buruk bir mutluluk bu. Malum şehitlerimiz var ve acımız büyük. Bu galibiyeti birlikteliğimiz sayesinde kazandık. Denizli inandıktan, birlik olduktan sonra önümüzde hiçbir engel duramaz. Allah milletimizin, Denizli'mizin ve takımımızın birliğini, zaferlerini daim eylesin."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal