Denizli'de Kenevirleri Çatıda Yetiştirirken Yakalandı

Denizli’de, 63 yaşında 41 sabıka kaydı olan zanlı, evinin bir odasında yetiştirdiği kenevirleri çatıda hasat ederken ekipler baskın gerçekleştirdi.

01.12.2020-09:57 - (Son Güncelleme: 01.12.2020-12:44)

Denizli’de geçen aylarda ceza evinden izinli olarak çıkan 63 yaşında olan Ahmet K.’nın evinde uyuşturucu madde üretimi ve ticareti yaptığı ihbarının ardından JASAT ile Honaz İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı görevliler harekete geçti. Jandarmanın dedektifi olarak tanınan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) Ahmet K.’yı bir müddet hem fiziki hem de teknik izlemeye başladı. Kısa  bir zaman sonra zanlının Kaklık Mahallesindeki ikametine baskın gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen operasyon çerçevesinde şahıs yakalandı.

EVİ KENEVİR BAHÇESİNE ÇEVİRDİ

JASAT timleri ile İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı görevlilerin evde ayrıntılı aramalarının akabinden hassas burunları olan K9 narkotik köpeğinin aramaları sonucunda bulunan ortaya çıkanlar görenlere ''pes'' dedirtti.

Evinin bir odasının adeta kenevir bahçesine dönüştürdüğü ortaya çıktı. Evin odasında önce kenevir bitkilerini fide haline getirdi. Ardından da evin çatısında da saksı ile kasalar içerisinde büyütülen kenevirler ekipleri şaşkına çevirdi. Ekiplerin aramaları sonucunda 120 kök kenevir ile 500 gram satışa hazır esrar bulundu.

41 SABIKA KAYDI VAR

Mart ayında koronavirüs sebebiyle ceza evinden izinli bir şekilde çıkan Ahmet K., sabıka kayıtları ise hayrete düşürdü. Silahla tehdit, adam yaralama ve görevi kötüye kullanma benzeri çeşitli suçlardan 41 farklı sabıka olduğu ortaya çıktı. Ahmet K.’nın jandarmada yapılan işlemlerinin sonrasında adliyeye sevk edilmesi öngörülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal