Deniz Çakır'ın eski halinden eser kalmadı, ünlü oyuncunun aldığı kilolar sosyal medyaya damgasını vurdu

Güzel oyuncu Deniz Çakır önceki gün kameralara yakalandı. Ünlü oyuncunun aldığı kilolarla yaşadığı fiziksel değişim çok konuşuldu. İşte habere ilişkin o detaylar...

03.03.2022-10:14 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-14:10)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan başarılı oyuncu Deniz Çakır, yer aldığı birçok projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazındı. Hayat verdiği birçok karakterle hafızalara kazınan güzel oyuncu Deniz Çakır, son projesi Masumiyet'ten önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile uzun bir süre ekranlarda yer almıştı. Oktay Kaynarca'yla başrolü paylaştığı dizide rol aldıktan bir süre sonra diziden ayrılan ünlü oyuncu, daha sonrasında Masumiyet isimli dizide yer almıştı. Bu diziden sonra ekranlara ve hayranlarına uzun bir ara veren Deniz Çakır'ın şimdilerde yeni projeler için çalışmalara başladığı iddia edildi. Ünlü oyuncunun hangi dizide veya projede yeniden sevenleriyle bir araya geleceği merak edilirken, Çakır önceki gün basın mensuplarının kameralarına yakalandı. 

Çakır’ın son görüntüsü olay oldu

Hem güzelliği hem de bugüne dek canlandırdığı pek çok karakterle ekran başındaki izleyiciyi oyunculuğuyla mest eden başarılı isim Deniz Çakır, önceki gün kameralara yakalandı. Bir süredir aşk yaşadığı sevgilisiyle yakalanan ünlü oyuncu, henüz ismini açıklamadığı sevgilisiyle Kuruçeşme'de görüntülendi. Karşısında basın mensuplarını görünce durumdan rahatsız olan ve sinirlenen Deniz Çakır, apar topar taksiye bindi. Kuruçeşme'den sonra Ortaköy'de inen güzel oyuncu açık bulduğu bir çiçekçi dükkanından çiçek alarak yoluna devam etti. Muhabirlerin ısrarla sorduğu; ''Beyefendi kim?'' sorusuna yanıt vermeyen Çakır yalnızca gülümseyerek; ''Daha sonra 'Hayırlı olsun' dersiniz, acelemiz var. Artık 'Hayırlı olsun' mu dersiniz, ne derseniz deyin'' dedikten sonra sevgilisiyle bir otel odasına girdi. Ünlü oyuncunun kameralara yansıyan son görüntülerinden sonra sevgilisinden ziyade son dönemlerde aldığı kiloları dikkat çekti. Ünlü oyuncunun aldığı kilolar ise sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yerini aldı. 

Deniz Çakır aldığı kilolarla sosyal medyada olay oldu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal