Bergen filmi galasına kimler katıldı? Merakla beklenen film ön gösterim yaptı

Uzun zamandır merakla beklenen Bergen filminin galası önceki gün yapıldı. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı galada filmin başrolkerinden Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu da düşüncelerini paylaştı. İşte habere ilişkin o detaylar...

03.03.2022-09:42 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-11:10)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu, oyunculuk sektöründe göstermiş oldukları deneyimleri ile Bergen filmi için bir araya geldiler. Birçok projede yer almış ve hem dizi hem de film sektörüne damgasını vurmuş isimler arasında yer alan Abdullah ile Beşikçioğlu, bir döneme sesiyle ve acı dolu hayat hikayesiyle damgasını vurmuş Bergen'in hayatına can verdiler. Güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah arabeskin kraliçesi Bergen'i canlandırırken, yetenekli oyuncu Erdal Beşikçioğlu ise Bergen'in hayatını mahveden ve onun katili olan Halis Serbest'i canlandırdı. Oyunculuk sektörüne damgasını vurmuş bu Abdullah ile Beşikçioğlu'nun filmdeki performansları da oldukça merak edilirken, Bergen filminin galası önceki gün yapıldı. Filmin başrolleri galada duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Abdullah: Bergen kısacık hayatına çok şey sığdırmış

Bergen filminin acı dolu hayat hikayesini ve arabesk müziğin kraliçesi olarak bilinen ve sesiyle bir döneme damgasını vuran ünlü şarkıcıyı canlandıran Farah Zeynep Abdullah duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Abdullah; ''Ben çok heyecanlıyım, dört gözle bekliyorum. Bizler bu filimi canla başla yaptık. Filmi izleyenlerin neler düşüneceğini çok merak ediyorum. İlk başta duyunca Bergen’in hayatı, bizim tanıdığımız acıların kadını, arabeskin kraliçesi sadece o kalıpların olmadığını göstermek istedik. Bu film farklı şekilde çekilebilirdi. Biz genç bir kadının hayat yolculuğunu anlatmak istedik. Bir kadının var oluşunu anlatıyoruz. Bergen kısacık hayatına çok şey sığdırmış. Filmin en sevdiğim yönü adamın adı yok. O adam aramızda. O bir canavar. Tatlı bir şekilde Bergen’in hayatına girip, tatlı davranarak, herkesi kandırabilecek, hepimizin tanıdığı adamlardan biri'' ifadelerini kullandı.

Bergen filminin galası yapıldı

Beşikçioğlu: Kadının varoluş hikayesini göreceğiz

Filmde Bergen'in hayatını mahveden ve sonunda da onun canına kasteden Halis Serbest'i canlandıran başarılı oyuncu Erdal Beşikçioğlu ise; ''Kadının var oluş hikayesini göreceğiz biz bu filmde. Benim için değerliydi. Ferah’la beraber Bergen gibi bir karakterin hayata dönmesi, tekrar onu anlamak, yaptığı eserleri tekrar izleyici ve dinleyici ile buluşturmak çok önemliydi. Bergen kendi içinde bir akademisyen, arabeskle klasik müziği birbirine harmanlayan kişidir. Ferah filmde bunu çok güzel yansıttı. Geçmişte keyif alacağım işlerden biri oldu. Biz ne sevmesini ne de âşık olmasını adam gibi yapıyoruz. Âşık olmak eğitime tabi tutulması gerekiyor. Sevginin de bir eğitimi olması gerekiyor'' diyerek konuya ilişkin duygularını ifade etti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal