Gökçe Bahadır’ın küvetten ve yatak odasından paylaştığı pozları sosyal medyayı salladı

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır sosyal medyada verdiği cesur pozlarıyla herkesi kendine hayran bıraktı. İşte habere ilişkin o detaylar...

03.03.2022-09:09 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-14:10)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan güzel oyuncu Gökçe Bahadır, ilk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Yer aldığı projelerde göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazınan ünlü oyuncu, şimdilerde Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizide boy gösteriyor. Hem oyunculuğu hem de güzelliğiyle herkesi büyüleyen Gökçe Bahadır, yıllar önce Ali Sunal'la yaptığı evlilikten sonra ikinci kez nikah masasına oturdu. Geçtiğimiz günlerde Çeşme'de müzisyen Emir Ersoy'la büyük bir coşkuyla dünya evine giren güzel oyuncu, sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla mutluluğu gözünden okundu. Küçük ve samimi bir ortamda yapılan eğlenceli düğün sonrası ise ünlü oyuncu hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Bahadır'ın bir süredir aşk yaşadığı müzisyenle evlenmesinin nedeninin, ünlü oyuncunun hamile olduğu iddiası olduğu öne sürülünce ünlü çift konu hakkında hemen bir açıklama getirdi.

Bahadır’ın cesur fotoğrafları çok konuşuldu

Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi müzisyen Emir Ersoy'la hayatını birleştirdi. Yalnızca aile ve yakın dostların katılımının sağlandığı küçük düğünde eğlenceli anların her biri sosyal medyaya yansıdı. Güzel oyuncu binlerce tebrik mesajı ve yorum alırken, Bahadır'ın düğün için tercih ettiği gelinlik ve siyah kuşağının anlamı ise sosyal medyaya damgasını vuran unsurlardan biri oldu. Güzelliğiyle herkesi büyüleyen ve eğlenceli anlarıyla hayranlarının da yüzünü güldüren Gökçe Bahadır hakkında hamilelik iddiası ise gündeme bomba gibi düştü. Bu iddialardan sonra ise ünlü oyuncunun eşi Emir Ersoy 2. sayfa isimli magazin programına bağlanarak duruma bir açıklık getirdi. Ersoy programın sunucularıyla konuştuktan sonra; ''Emir ile konuşuyorum şuan. Haberler doğru değil. Gökçe hamile değil'' şeklinde bir açıklama getirildi. Ünlü oyuncu hakkında ortaya atılan bu iddialardan sonra Gökçe Bahadır'ın dergi çekiminde verdiği pozları konuşulmaya başlandı. Bahadır'ın objektif karşısına geçerek hem yatakta hem de küvette verdiği pozları takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Güzel oyuncunun dergi çekimleri için verdiği bu cesur pozlardan sonra sosyal medyadaki takipçileri birer birer mest olurken, ünlü oyuncunun ilerleyen günlerdeki yapacağı paylaşımları da şimdiden merak konusu oldu. 

Gökçe Bahadır küvette poz verdi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal