Survivor yeni kuralları ve yenilikleri ne? Sürgün adası kalktı mı, yerine ne geldi?

Ekranların en sevilen yarışma programlarından Survivor tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmacılar adada mücadeleye devam ederken yeni bölümde bazı değişiklikler yapıldı. Peki adada herkesi şok eden yenilik ne?

02.03.2022-22:20 - (Son Güncelleme: 02.03.2022-22:21) Survivor yeni kuralları ve yenilikleri ne? Sürgün adası kalktı mı, yerine ne geldi?

Survivor 2022 sezonu oldukça zorlu başladı. İlgiyle izlenen Survivor'da bu sezon her iki takımda da birçok sakatlık yaşandı. Survivor 36. bölüm fragmanın yayınlanmasıyla ardından adada bazı yenilikler yapılacağı öğrenildi. Peki Acun Ilıcalı'nın yaptığı büyük değişiklik ne?

Survivor'ın yeni bölümünde beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı, adada yaptığı bir değişiklikle herkesi şok etti. Geçtiğimiz haftalarda yarışmacıların sürgün adasına üç hafta gitmeyeciğini belirten Ilıcalı, yaptığı değişiklikle oyunculara sürgün adasını aratacak. 

Survivor yeni kuralları ve yenilikleri ne 2022

Survivor'da ne değişti?

Survivor'ın yeni bölüm fragmanında Ilıcalı, "Survivor'ın sürgün adası bölümü tamamlandı, ekip daha zor bir testle sınanmalı." sözlerini kullandı. Ilıcalı'nın açıklamasından sonra adadaki değişiklik merak konusu oldu. Bu değişikliğin 00:00 gibi belli olacağı tahmin ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal