Davetsiz – The Wretched film konusu ve oyuncuları

Sinema severler Davetsiz- The Wretched filmin konusunu ve oyuncularını merak etmekte ve araştırmaktadırlar. Davetsiz- The Wretched filmin konusu nedir? Davetsiz- The Wretched filmin oyuncuları nelerdir? İşte ayrıntılar.

27.06.2022-19:51 - (Son Güncelleme: 27.06.2022-19:51) Davetsiz – The Wretched film konusu ve oyuncuları

Sinemalarda gösterime girmeden önce adından çokça söz edilen Davetsiz- The Wretched filmi izleyenleri oldukça meraklandırıyor. Film eleştirmenleri tarafından iyi haber olarak bildirilen Davetsiz- The Wretched filmi bu başarıyı gişede takip etti. 4 Eylül 2020 tarihinde vizyona giren film, korku türü olarak karşımıza çıkmaktadır. Filmin yönetmenliğini Brett Pierce ve Drew T. Pierce üstlenmektedir. Filmde Piper Curda, John-Paul Howard, Jamison Jones, Azie Tesfai ve Zarah Mahler gibi oyuncular rol almaktadır. Film 1 saat 35 dakika sürmektedir.

davetsiz

Davetsiz- The Wretched konusu nedir?

Ben'in ebeveynleri birbirinden uzakta yaşamaktadır. Ben'in babası bir yat limanında çalışıyor ve Ben yaz için babasının yanına gider. Bu yeni yere alışmaya çalışan Ben, bir süre sonra komşusunun evinde tuhaf olaylara tanık olur. Komşusu tehditkar davranışlar sergilemektedir. Anlamadığı sesler duyan Ben, çocukların aniden ortadan kaybolmasını da gözlemlemeye başlar. Olayları araştırmaya başlarken komşusunun binlerce yıldır var olan ve çocukları öldüren bir cadı olduğunu öğrenir. Şimdi Ben, kendisinin ve sevdiklerinin tehlikede olmaması için bu cadıyı durdurmanın bir yolunu bulmaya çalışır.

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal