Darbeci Generalin Elini Öpen Özgür Basın

Olay TV genel yayın yönetmeni Süleyman Sarılar sadece 26 gün süren yayın akışlarının kapatılmasına ilişkin darbe yapıldığını, özgürlüğün kısıtlandığını savundu.

30.01.2021-12:42 - (Son Güncelleme: 30.01.2021-12:42) Darbeci Generalin Elini Öpen Özgür Basın

Olay Tv Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, Tv kanalının son yayın gününde Cavit Çağlar ile yaptığı konuşmayı aktararak kendisine devlet tarafından büyük baskı olduğunu iddia etti.

Sarılar, "Cavit Bey, 'Bana iktidardan büyük baskı var. Ağır baskı altındayım, devam edemeyeceğim' dedi. Hatta kendisine, hepimizin yerine gelecek insanlar listesi sunulduğunu da söyledi'diye ifade etti.

12 EYLÜL DARBECİSİNİN ELİNİ ÖPEN KİM PEKİ?

'Habercilik Fabrika Ayarlarına Dönüyor' sloganıyla yayın hayatına başlayan Olay TV sadece 26 gün yayında kalmıştır. 25 Aralık'ta Nevşin Mengü'nün moderatörlüğün de olan Ana Haber'de Olay TV kanalın genel yayın yönetmeni Süleyman Sarılar programa çıkarak süreçle ilgili bilgi vermiş. İş insanı Cavit Çağlar'ın kendisine baskı altında olduğunu aktarmıştı. Çağlar ise ekranın karardığı akşam 'Olay TV yayın ekibinin yaptığı yayınlar beni rahatsız etti' diyerek kanalı kendisinin kapattığını söylemişti.

Süleyman Sarılar ise kişisel Twitter hesabında partilere ayırdıkları süreyi paylaştı. Basının kısıtlandığını, özgürlüğün olmadığını ve siyasi yaklaşımlarından dolayı kapatıldığını ve bu yüzden kanallarına darbe yapıldığını zorla karartıldığını söyleyen Sarılar 12 Eylül 1980 darbesini gerçekleştiren Kenan Evren'in elini öpen ta kendisiydi.

EKREM İMAMOĞLU'NUN KANALA ORTAK OLMA İSTEDİĞİ TESADÜF MÜ?

İmamoğlu Olay TV'ye neden ortak olmak istediğini katıldığı programda açıkladı: 'Sayın Cavit Çağlar tanıdığım birisi. Ona da söyledim ortaklık bu kadar dillendiriliyorsa, iyi olacaksa ben ortak olayım dedim. Ben ortak olsam kapanmazdı herhalde. Ben ortak olmadım. Herhangi bir maddi desteğimiz olmadı. Bir medya kuruluşu kurarsam bunu söylerim.'


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal