Daniel Siebert kimdir, kaç yaşında, nereli? Portekiz - Türkiye maçının hakemi kimdir? Daniel Siebert daha önce hangi maçları yönetti?

Bugün oynanacak olan FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı final maçı olan Portekiz-Türkiye maçını yönetecek hakemler belli oldu. Portekiz-Türkiye maçını yönetecek orta hakem Daniel Siebert oldu. Peki Daniel Siebert kimdir, daha önce hangi maçları yönetti? detaylar haberimizde yer almaktadır.

24.03.2022-09:51 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-09:51) Daniel Siebert kimdir, kaç yaşında, nereli? Portekiz - Türkiye maçının hakemi kimdir?  Daniel Siebert daha önce hangi maçları yönetti?

FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı final maçları bugün oynanacak. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı final turunda karşılaşacak olan Portekiz-Türkiye maçının hakemleri de belli oldu. Portekiz-Türkiye maçının orta hakemi Daniel Siebert olurken futbol severler Daniel Siebert'in kim olduğunu araştırmaya başladı. 

Portekiz-Türkiye maçını hangi hakemler yönetecek?

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı final maçlarında A Milli Takımımız 24 Mart Perşembe günü TSİ 22:45'te Estdio do Drago Stadyumu'nda Portekiz ile karşılaşacak. Portekiz-Türkiye maçını Alman hakem Daniel Siebert yönetirken, yardımcılıklarını Jan Seidel ve Rafael Foltyn üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Snadro Scharer olacaktır.

Daniel Siebert kimdir, bugüne kadar hangi maçları yönetti

Daniel Siebert kimdir, bugüne kadar hangi maçları yönetti?

4 Mayıs 1984 tarihinde doğan Alman futbol hakemi Daniel Siebert, FIFA kokartlı, UEFA birinci kategori hakemlerindendir. 1998 yılından bu yana hakemlik yapan Siebert 2007 yılında AFB hakemi olarak atandı. 2009 yılında Bundesliga'da maç yöneten Siebert 2012-2013 sezonunda Bundesliga hakemliği yapmıştır. 2014 yılında Wolfgang Star'ın yerine FIFA hakemi olan Siebert FIFA'da bulunan on Alman hakemi arasında en küçüğü olmuştur. Daniel Siebert uluslararası düzeyde ilk kez 29 Mayıs 2015 tarihinde UEFA Avrupa 19 Yaş Altı Futbol Şampiyonası elemelerinde oynanan Portekiz-Türkiye maçını yönetmiştir. Yönetmiş olduğu ilk üst düzey uluslararası karşılaşması Lüksemburg ve Moldova arasında yapılan hazırlık maçı olmuştur. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal