Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya gelecek!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geleceği bilgisi verildi.

07.06.2022-12:37 - (Son Güncelleme: 07.06.2022-12:37)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirecek. Başkan Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında gerçekleşecek görüşme bugün saat 14.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde olacak.

Görüşme Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşecek

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasındaki görüşmenin saat 14.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşeceği bilgisi verildi. Yapılan açıklama sonrası tüm gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya gelecek toplantıya çevrildi.

Görüşme Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşecek

Günlük programında yer almıyordu

Gerçekleşecek görüşme Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın günlük programında yer almıyordu ve görüşmenin duyurulması sürpriz oldu. Cumhur İttifakı'nın iki ortağının görüşmede iç ve dış siyasetin sıcak başlıklarını konu alınması öngörülüyor. Suriye'nin kuzeyine düzenlenmesi beklenen yeni harekat ile ilgili  Rusya-Ukrayna savaşı konuları konuşulması planlanırken, ekonomideki gelişmeler ve 2023 seçimler ele alınması tahmin ediliyor.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal