Cancri Jewellery kime ait, sahibi kim? Gündeme damga vuran Cancri Jewellery takı ve mücevher firması hakkında bilgiler

'Cancri Jewellery' bonus sistemi, altın ve elmas satın alarak para kazanmanızı sağlar' sloganı ile yatırımcılardan para toplayan şirket insanları dolandırdığı ortaya çıktı. Cancri Jewellery dolandırıcı mı? Cancri Jewellery sahibi kim? Türkiye'de kaç kişiyi dolandırdı? İşte ayrıntılar.

07.06.2022-12:52 - (Son Güncelleme: 07.06.2022-12:52) Cancri Jewellery kime ait, sahibi kim? Gündeme damga vuran Cancri Jewellery takı ve mücevher firması hakkında bilgiler

Yatırımcıları yüksek kar elde ediliyormuş gibi gösteren sisteme kayıt olmalarını amaçlayan dolandırıcılıkta ki son adres mücevher firması Cancri Jewellery şirketi oldu. Cancri Jewellery şirketi insanlardan para toplayarak dolandırdığı ortaya çıktı. Ülkemizde 110 bin kişiye yakın insanları dolandırıp kayıplara karıştı.

Cancri Jewellery nedir?

Cancri Jewellery web sitesinde, kendisi ve "Cancri Jewellery" sistemi, kuyumcu koleksiyonuna altın takıları tanıtıyor. 14 karat = 585 ayar, 18 karat = 750 ayar, 22 karat = 916 ayar.

Pırlanta ve yarı değerli taşların kullanıldığı bir dünya mücevher koleksiyonu var. Satın alma işleminizden sonraki gün, 52 ödemeden ilkini alacaksınız. Ödeme günlük yapılır. Bu sistem, müşterinin bir yıl içinde her satın alma işleminde harcadığı paranın tamamını geri ödemesinin yanı sıra ek bonuslar da aldığı için gelir elde etmek için eşsiz bir fırsattır. Kendini kendi tarzında tanıtıyor.

Türkiye'de 2021 yılında Ukraynalı Dmytro Pavlenko'nun sahibi Cancri Jewellery 'nin sistemine iddialara göre 110 bin kişi kayıtlı.

cancri

Cancri Jewellery dolandırıcı mı?

Antalya, Trabzon, Yalova, İstanbul ve Kocaeli'nde altı şubesi olan bir şirkete para kaybedenler, bir süre sonra şirketi aradıklarında kimseyle irtibatını kesti. Edinilen bilgiye göre dün şirketin Yalova ve Caddebostan'daki ofislerinde haciz gerçekleşti. Bugün hem Trabzon şubesinde hem de İzmit'te haciz işlemlerinin yapıldığı biliniyor.

Bazı vatandaşların şirkete 6 milyon dolardan fazla para yatırdığı ve şirketten ayda yaklaşık 20 bin- 25 bin TL para çektiği ortaya çıktı. Neredeyse bir yıllık faaliyetten sonra, Cancri Mücevherat'ın sahibi halkın gözünden kayboldu. Bu sistem kullanılarak toplamda 100 milyon dolardan fazla paranın buharlaştırıldığı söyleniyor. 2021 yılında şehir merkezinde beş yıldızlı bir otelde tanıştığı şirketin bu sayede vatandaşlarının güvenini kazandığı söyleniyor. Daha sonra şube açıp güven oluşturan şirket, yüksek kâr garantisi ile fon topladı. Kurban Bayramı'ndan önce ödemeler durduruldu ve şube bayramdan önceki gece kapatıldı.

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal