Karşıyaka okul önünde cinsel organını çıkaran sapık yakalandı mı? Karşıyaka'da iğrenç görüntü!

İzmir’de çekilen iğrenç görüntülerin sosyal medya da paylaşılması üzerine herkesten tepki yağdı. Karşıyaka’da arabanın bagajının önünde duran ve cinsel organı dışarıda olan adamın görüntülerinin paylaşılması ile vatandaşlar yetkililere seslendi. Olayın ortaokul önünde gerçekleşmesi de tepkilere neden oldu.

07.06.2022-12:46 - (Son Güncelleme: 07.06.2022-12:46) Karşıyaka okul önünde cinsel organını çıkaran sapık yakalandı mı? Karşıyaka'da iğrenç görüntü!

İzmir Karşıyaka’da gerçekleşen olayda şahsın bagaj önünde durduğu sırada cinsel organının dışarıda olduğu görüldü. Çevredekiler tarafından görüntülenen olayın sosyal medya da paylaşılması üzerine ortalık karıştı. Mide bulandıran görüntüler Şehit Ahmet Oruç Ortaokulu önünde gerçekleşirken yetkililerden olaya el atılması istendi.

Okul yanında iğrenç görüntü!

İzmir Karşıyaka'da yer alan Şehit Ahmet Oruç Ortaokulu çevresinde bir şahsın cinsel organı dışardayken arabanın bagajı ile uğraştığı görüntülendi. Görüntülerin çekilmesinin ardından sosyal medya da paylaşılınca ortalık karıştı. Sapığın cinsel organını öğrencilere gösterdiği iddia edildi.

Karşıyaka Sapığı

Karşıyaka sapığının kimliği belli oldu mu?

Olay hakkında yetkililerden bir açıklama gelmedi. Ancak çekilen görüntülerde şahsın aracının plakası belli olurken plakanın 35 KG 5026 olduğu görüldü. Emniyet güçlerinden olayla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal