Denizli'de akıllara durgunluk veren olay! Markete çıplak bir şekilde girerek alışveriş yaptı

Denizli’de çıplak bir şekilde markete giren kadın gündem oldu. Denizli’nin Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesinde gerçekleşen olayda taksiden kıyafeti olmadan inen kadın çok rahat bir şekilde markete girdi. İşte haberin detayları...

07.06.2022-12:28 - (Son Güncelleme: 07.06.2022-13:38)

Denizli’de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Taksiden çıplak bir şekilde inen kadın gayet normal tavırlarla markete girerek alışveriş yaptı. Kadının rahat tavırlar sergilemesi görenleri şaşırtırken kadının kim olduğu da merak edildi. 

Taksiye binerek bulunduğu yerden uzaklaştı

Bir taksiden üstsüz bir şekilde inan kadın markete girerek normal bir şekilde alışveriş yaptı. Kadını çıplak gören herkes şaşırırken kadındaki rahat tavırlarda dikkat çekti. Alışverişini tamamlayan kadın daha sonra geldiği taksiye binerek oradan uzaklaştı.


Görüntüler sosyal medyada paylaşıldı

Denizli’de yaşanan olayın ardından market çalışanlarının görüntüleri sosyal medyada paylaşması üzerine güvenlik ekipleri olay hakkında araştırma başlattı. Taksiden inen çıplak kadının kimlik tespiti yapıldı. Kimlik tespitinin ardından adresine gidilen kadının il dışında olduğu ortaya çıktı. Kadının ifadesi alınmak üzere karakola çağırıldı.

Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal