Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 2023 Seçimleri Talimatı Geldi! AK Parti Teşkilatları Harekete Geçti

2023 seçimlerine iki sene kadar bir zaman kamış olsa da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, talimat gönderdi. AK Parti Teşkilatları harekete geçti.

11.06.2021-14:43 - (Son Güncelleme: 11.06.2021-15:51) Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 2023 Seçimleri Talimatı Geldi! AK Parti Teşkilatları Harekete Geçti

2023 seçimleri Türkiye adına adeta tarihi bir dönüm noktası olacak. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu seçim için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. 

Hemen hemen her açıklamasında iki sene sonrasına işaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için de bu seçimler oldukça önem arz ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunun ilk sinyalini AK Parti kongresinden sonra yapılan ilk  Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında vermişti.

“2023 SEÇİMLERİNE KADAR HEPİMİZ SAHAYA ÇIKACAĞIZ”

“Artık yeni bir dönem başladı. Arkadaşlar sahada olacağız. 2023 seçimlerine kadar hepimiz sahaya çıkacağız. Sahada olacağız. Artık masada oturmak yok” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan, kısa zaman önce gerçekleştirilen MKYK toplantısında da 2023 seçimleri için direkt sahaya çıkılması için emir verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan, üzerine basa basa, “Araziye çıkacaksınız, araziye çıkacaksınız, araziye çıkacaksınız” diye konuştu.

AK PARTİ SEÇİM İÇİN KOLLARI SIVADI

AK Parti, 2023 seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile “saha” çıkmak üzere harekete geçti.

Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) mensupları, eski milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatları faaliyetlerine başlarken, var olan milletvekilleri de TBMM'nin kapanmasını bekliyor.

Onlar yokken de arazi operasyonlarını AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir ve Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan idare ediyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN TAKVİMİ HAZIR

Bugüne dek her seçimde karşısında olan rakibine 2 katı oy farkı atan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise hazırladığı takvime göre hareket edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gelecek aylarda şehir turlarına başlaması bekleniyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal