İstanbullu Gör! İBB, LUT Kavmiyle Haşr Olmak İsteyenlere 58 Bin TL Harcandı

İmamoğlu, millete faydalı hizmetler yapmak yerine bütün amaçları aile değerlerimizi yok etmek olan ve LUT Kavmiyle haşr olmak isteyenlere harcıyor. Her şey çok güzel oldu İstanbul! LGBT eğitimlerine 58 bin TL harcandı..

11.06.2021-13:25 - (Son Güncelleme: 11.06.2021-13:25) İstanbullu Gör! İBB, LUT Kavmiyle Haşr Olmak İsteyenlere 58 Bin TL Harcandı

Son dönemde Türkiye gündeminde tartışmalara sebep olan LGBT bireyler İBB harekete geçmişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önderliğinde belediyede personele yeni bir eğitim hizmeti devreye alınmıştı.

İBB İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından, LGBT konulu “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” eğitimi verilmeye başlanmıştı. 

ZORUNLU EĞİTİM İÇİN SMS'LER GÖNDERİLİYOR

Söz konusu eğitim ise mecburi kılındı. Bu kapsamda İBB personeline SMS yolu ile eğitime katılımı teşvik için iletiler gönderiliyor. Personele verilecek uzaktan eğitim için, SMS'lerle 'sanal sınıf' linkleri paylaşılıyordu. 

Gönderilen SMS'lerde ise ''Eğitime katılım mecburidur'' ibaresi yer almakta.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığında, İBB İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafınca, personellere yönelik LGBT konulu ''Toplumsal Cinsiyet Eşitliği'' eğitimine başlandı.


58 BİN TL HARCANDI!

İBB İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından bütün personellerin katılma zorunluluğu olan LGBT konulu ''Toplumsal Cinsiyet Eşitliği'' eğitimine 58 bin TL harcandığı ortaya çıktı.

Eğitim programlarına bütün personeller ise katılma zorunluluğu getirildi. Sebebi ise bunun hizmet içi eğitim kapsamında olması.

Böylelikle katılmayanlar için ise hakkında da idari yaptırım uygulanabiliyor.


KİTAPEVLERİ DE DESTEK VERİYOR

İnternet aracılığı ile verilen eğitimlere dair İBB’nin kendisine bağlı kitapevleri de harekete geçtiği görülüyor.

Bu kapsam dahilinde ise İstanbul Kitapçısı’nda pek çok kitap ve dergi mağazalardan ve internet sitesinden satışı vatandaşa sunuldu.

İSRAF NARALARI ATILIYORDU...

Büyük tartışmalara yol açan bu eğitimlerin maliyetleri de ortaya çıktı.

İBB Başkanı İmamoğlu, her konuşmasında israfta israf diyip duruyordu. Peki bu neyin nesiydi? Aile değerlerimizi ortadan kaldıran bu sapkınlık eğitimleri nedir peki? Daha yararlı eğitimlere harcanması gereken bu paralar neden değerlerimizi ortadan kaldırmaya çalışan, LUT Kavmi ile haşr olmaya çalışanlara harcanıyor...? İBB kasasından LGBT'lilere yönelik ''Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eğitimi'' için 58 bin TL çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal