Çılgın Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı 13 Nisan 2022 Çarşamba

Milli Piyango'nun düzenlediği Çılgın Sayısal Loto'nun 13 Nisan 2022 Çarşamba gününe ait çekişi, şans oyunları sevenler tarafından merakla bekleniyor. Büyük ikramiye çıkacak olan numaraları öğrenmek isteyen oyunseverler 13 Nisan gününe ait 'Çılgın Sayısal Loto sonuçları' araması yapıyor. İşte, 13 Nisan 13 Nisan 2022 Çarşamba Çılgın Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı..

13.04.2022-20:45 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-20:45) Çılgın Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı 13 Nisan 2022 Çarşamba

13 Nisan Çarşamba günü için yapılacak olan Çılgın Sayısal Loto sonuçlarında önce devreden büyük ikramiye tutarının tam 48 milyon 647 bin 966 liraya ulaşması sorası büyük ikramiye kazanmak isteyen oyunseverler, oynadıkları şans oyunlarının sonuçlarının beklemeye başladılar.

Canlı yayın ile belirlenen şans oyunları çekilişinde belirlenen 6 numarayı doğru tahmin eden oyunsever veya oyunseverler büyük ikramiyenin sahibi olacaklar. Peki, Çılgın Sayısal Loto'nun 13 Nisan 2022 sonuçları açıklandı mı? Çılgın Sayısal Loto bileti nasıl sorgulanır? Çılgın Sayısal Loto çekilişi ne zaman, saat kaçta?

Çılgın Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı 13 Nisan 2022 Çarşamba

Çılgın Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı 13 Nisan 2022 Çarşamba

Milli Piyango tarafından düzenlenen ve Joker ile Süper Star rakamlarının da eklenmesi ile ilginin daha fazla arttığı Çılgın Sayısal Loto 13 Nisan 2022 Çarşamba gününe ait çekiliş sonuçlarının detaylarına haberimizin içeriğinde ulaşabilirsiniz. İşte, Çılgın Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı 13 Nisan 2022 Çarşamba

13 NİSAN ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇ SORGULAMA EKRANI

Çılgın Sayısal Loto'nun adı mı değişti?

Daha önce sadece Sayısal Loto olarak oyunseverlere sunulan şans oyununun adı bundan sonraki süreçte Çılgın Sayısal Loto olarak belirlendi. Milli Piyango Genel İdaresi'nce oynatılan sayısal loto oyunları Türkiye Varlık Fonu (TVF) ile birlikte Sisal Şans İnteraktif Hizmetlerin arasında gerçekleştirilen sözleşme çerçevesinde yürütülüyor.

Milli Piyango lisansı bilindiği üzere 2017 yılında da 49 yıl süreyle TVF'ye devredilmiş ve bunun akabinde Milli Piyango lisansı Fon'da kalmaya devam etmiştir.

Çılgın sayısal loto nedir, nasıl oynanır?

Çılgın Sayısal Loto, genel olarak müşterek havuz oyunu adı altına oynanır. Her oyuncu oynadığı oyun başına ödeme yapar ve yapılan ödemeler de merkezi bilgisayar sistemine kaydedilir. Kombinasyona kaydedilen numaralarda kazananın belirlenmesi için bir çekiliş düzenlenir. Çekilişe katılan numara kazananları ise 3.madde hükümlerine göre belirlenir.

Çılgın Sayısal Loto, tek bir kolonda 90 numara bulunan bir oyundur. 90 numaradan 6 tanesini işaretleyen oyunsever, çekilişte belirlenmesi ihtimal olarak tahmin ettiği numaraları işaretler. Tek kolon ücreti 3 TL olarak hesaplanır. Oyunsever istediği kadar kolon oynama hakkında sahiptir.

Çılgın Sayısal Loto oynamak isteyenler, www.millipiyangonline.com, Milli Piyango uygulaması veya satış noktaları üzerinden kolonlarını oynayabilirler. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada 3 gün çekilişi yapılan Çılgın Sayısal Loto 'nun çekiliş işlemleri sırasında ise kürenin içine konulan 90 numaranın içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilerek belirlenir. Joker sayısı aynı zamanda çekilen her bir rakamda tekrar çekilişe dahil etmeden çekilmek zorundadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal