CHP'li Esenyurt Belediyesi'nin Hayali Hizmeti Gün Yüzüne Çıktı

Yerel seçimlerin ardından Esenyurt Belediyesi’nin başına geçen CHP’li idaresinin hayali hizmeti ortaya çıktı. 2020 senesi faaliyet raporunda, olmayan bir okula yapılmayan bakım onarım işlemleri faaliyet raporunda yapılmış olarak yansıtıldı. Konu olan skandal denetim raporunda tespit edildi.

13.04.2021-15:13 - (Son Güncelleme: 13.04.2021-15:26) CHP'li Esenyurt Belediyesi'nin Hayali Hizmeti Gün Yüzüne Çıktı

Esenyurt Belediyesi'nde meydana gelen skandal faaliyet raporunda ortaya çıktı. Geçen yılın faaliyet raporundaki bilgiye göre; olmayan bir okula yapılmayan bakım onarım faaliyetinin 'yapıldı' şeklinde gösterildiği gözler önüne serildi.

Denetim raporunda yazan ve ilçede olmayan Fi Okulu'nun Esenyurt'ta olan 103 okul içerisinde olmadığı belirtildi.

Esenyurt Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Gazanfer Karakaş, şu açıklamada bulundu:

OLMAYAN OKULA BAKIN ONARIM YAPTILAR

"2020 yılı faaliyet raporu ile ilgili tarafımıza kitapçık meclis toplantımızdan 3 gün ulaştı. Genel hatları ile yaptığımız incelemede 57. sayfadaki Esenyurt Belediyemizin 2020 yılında okullarımız ile ilgili bakım onarım çalışmaları kısmını araştırdığımızda iki husus karşımıza çıktı. Birincisi; listedeki okullarla ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşmemizde 2020 yılında Esenyurt Belediyesi tarafından okullarda bakım onarım çalışması yapılmadığını ifade ettiler.

Dolayısıyla 'yapıldı' denilen bakım onarımın yapılmadığı ortaya çıktı. İkincisi listede yazılı olan 'Fi Okulu' diye bir okul var mı diye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne sorduğumuzda böyle bir okulun ilçemizde olmadığı ifade edildi. Netice itibariyle olmayan okula yapılmayan bakım onarım faaliyet raporunda yapılmış şeklinde gösterilmiş durumda. Konu ile ilgili takipteyiz."

CHP'li Esenyurt Belediyesi'nin Hayali Hizmeti Gün Yüzüne Çıktı5+4+6

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal