CHP'li Belediyeliler Hizmette Sınır Tanımıyor! Heykel Yapmaktan Vatandaşa Hizmet Etmeyi Unutuyor

Tatil beldelerinin gözdesi olan İzmir Çeşme'de belediye sıcak havalara rağmen günlerdir çöpleri toplamıyor. Vatandaş duruma sosyal medya üzerinden tepki gösteriyor.

07.06.2021-15:54 - (Son Güncelleme: 07.06.2021-16:10) CHP'li Belediyeliler Hizmette Sınır Tanımıyor! Heykel Yapmaktan Vatandaşa Hizmet Etmeyi Unutuyor

Yerli ve yabancı tatilcilerin gözde merkezlerinden biri Çeşme'de sokaklarda bulunan çöpler vatandaşı hayrete düşürdü. Türkiye'nin önemli tatil beldelerinden olan İzmir Çeşme'de, görenleri hayrete düşürecek belediye sorumsuzluğu yaşanmaktadır.

CHP'li Çeşme Belediyesi, günlerdir bölgedeki çöpleri toplamıyor ve vatandaşlar bu durumdan çok rahatsız. Havaların ısınmasıyla ve günlerdir çöp toplanmamasıyla Çeşme'de rahatsız edici kokular hakim oldu.

İzmir Çeşme'de çöplerin dolup taştığı bölgede yaşamakta olan vatandaşlar duruma isyan ederken, atıkların konteynerlerden taştığı görüntüler sosyal medya hesaplarında paylaşarak tepkilerini dile getirdi. 

BÖLGE SAKİNLERİ TEPKİLİ

İzmir Çeşme'de bulunan bölge sakinleri konunun derhal bir çözümünü beklerken, belediye çöplerin toplanmasına dair henüz bir çalışma başlatmadı.

ÇEŞME'NİN TURİSTİK İMAJI ZEDELENİYOR

Belediyeden konuya dair ise herhangi bir açıklama da gelmezken, turistik açıdan böylesine önemli bir bölgede yaşanan bu sorumsuzluk Çeşme'nin imajını zedelemeye devam ediyor.

HEYKEL YAPMAKTAN HİZMETE FIRSAT GELMİYOR

CHP'li belediyecilik anlayışı heykel yapmakla sınırlı kalmaya devam ediyor. Günlerdir çöp yığınına dönmüş Çeşme'de belediye tarafından herhangi bir açıklama yapılmaz iken bölge vatandaşı gün geçtikçe daha da bu duruma tepki gösteriyor. bölgede yaşayan vatandaşlardan biri, ''Belediyecilik böyle olmaz. Biz oy verdiğimizde hizmet göreceğiz diye verdik, bu kabul edilir gibi değil.'' dedi.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal