CHP’de Engin Altay Krizi: İddiayı CHP’liler Yalanladı

CHP'li Engin Altay'ın ortaya attığı iddiayı CHP’liler yalanladı. CHP’li belediyeler sosyal medya hesaplarından iddiayı yalanlayarak, ekiplerin bölgede olduğuna dair paylaşımda bulundular.

14.08.2021-16:30 - (Son Güncelleme: 14.08.2021-18:01) CHP’de Engin Altay Krizi: İddiayı CHP’liler Yalanladı

Engin Altay’ın ‘Yardım ekipleri sel bölgesine sokulmadı' iddiasını CHP'li belediyeler tarafından çürütüldü. 

CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, Batı Karadeniz'deki sel bölgesine giderek "İstanbul ve Ankara büyükşehir belediyelerinden gelen ekipler şehre sokulmadı" iddiasında bulunarak tepki çekti. CHP'li belediyeler ise sosyal medya hesaplarından ekiplerinin bölgede olduğuna ve destek çalışmalarının eksiksiz bir şekilde yürütüldüğüne yönelik paylaşımlarıyla Altay'ın iddialarını çürüttü. 

CAN KAYBI 44’E YÜKSELDİ

Kastamonu, Sinop ve Bartın, 3 gündür aşırı yağışın ardından gelen sel ve heyelanla mücadelesi kesintisiz devam ediyor. Kastamonu'da meydana gelen selde Bozkurt ilçesi adeta yok oldu. AFAD son yaptığı açıklamada can kaybının 44'e yükseldiğini belirtti. Bölgeye giderek açıklamalarda bulunan CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, afet noktalarına CHP'li belediyelerden gelen desteğin kabul edilmediği iddia ederek, CHP’li belediyeler tarafından yalanlandı. 

İDDİALAR ASILSIZ ÇIKTI

CHP'li Altay, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin gönderdiği itfaiye ve su TIR'ları 'ihtiyacımız yok' denilerek şehre sokulmadığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden gelen itfaiye ekiplerine 'size ihtiyacımız yok' dendiğini söyledi. Engin Altay'ın bu sözlerinin gerçeği yansıtmadığı, 'şehre sokulmadı' dediği İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Twitter hesaplarından yapılan paylaşımlarla iddiaların asılsız olduğunu gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal