CHP'nin Haftalık Yalan Listesi Belli Oldu

Son haftalarda orman yangınları üzerinden PKK'ya tek laf etmeyen ve hükümeti hedef alan CHP'nin haftalık konu başlıkları da belli oldu.

11.08.2021-11:52 - (Son Güncelleme: 11.08.2021-14:43) CHP'nin Haftalık Yalan Listesi Belli Oldu

Hizmet yapmak yerine icraatı siyaseti yerine karalama, takoz olma, yalan ve algı üzerinden bir siyasi yol çizen CHP'nin CHP'nin 9-15 Ağustos haftalık yalan ve algı programı belli oldu. CHP'nin listesinde yer alan orman yangınlarından ekonomik verilere, mülteciler konusunun provoke edilmesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedef gösterilmesine kadar birçok ana başlık içeriyor.

Hükümet seneler boyunca yaptuğı hizmetin siyasetini dile getirirken, hükümete gelmeyi amaçlayan CHP zihniyeti ise muhalefet anlayışını yalan ve algı operasyonu üzerine kurguluyor.

Seneler boyunca ülkeye hiçbir icraat yapmayan hatta çivi dahil çakamayan zihniyet; yapılan mega projelere takoz olmaktan ve iftira ve karalama ile gündem belirlemekten ileriye gidemiyor.

9-15 AĞUSTOS HAFTALIK YALAN TABLOSU

Son dönemde çıkan orman yangınları üzerinden PKK'ya tek laf söyleyen ve hükümeti hedef gösteren CHP'nin haftalık konu başlıkları da bununla birlikte belli oldu.

CHP'nin yalan ve algı listesinde THK uçakları yalanının kaşınması, orman yangınları ile ilgili aslı olmayan iddiaların köpürtülmesi, ekonomik verilerin manipüle edilmesi gibi başlıklar öne çıkıyor.

Haftalık talimat listesinden öne çıkan başlıklar şöyle:

"LAİKLİĞE SIĞININ" VURGUSU

"Kutlama mesajlarının dışında dini konulara girilmemeli. Röportaj ve Televizyon programlarında konu ile ilgili gelen ısrarlı sorulara, laiklik vurgusu ile dini konuların siyasilerin değil konu ile ilgili çalışan İlahiyat kökenli akademisyenler ile din alimlerinin vermesi gerektiğine vurgu yapılmalı. Siyasilerin din konuşmasının dini siyasete alet etmek olduğu vurgusu yapılabilir. Camiye, kışlaya ve okullara siyaset sokulmamalı."

SÖZDE "DOĞRULARI SÖYLEYİN" TALİMATI ÜZERİNDEN YALANLARI ISITMA TAKTİĞİ

"Diğer önemli bir husus, bir şeyi sizin kaç kere söylediğiniz değil karşıdakinin duyup duymadığıdır. Doğruları defalarca söylemekten çekinmeyin. Sizin tekrar dediğiniz karşınızdakinin ilk kez duyduğu olabilir. Tekrarın gücüne inanın. "

"PARTİ İÇİ KRİZLERİ GİZLEYİN" TALİMATI

"Parti sorunlarını kamuoyunda konuşmak 'Bunlar daha kendi sorunlarını çözemezken ülkeyi nasıl yönetecekler' algısı oluşturup, CHP'ye ve ülkenin geleceğine zarar vermektedir." "SARAY HÜKÜMETİ ACZİYET İÇİNDEDİR! "

"Beklenmeyeni beklemek devletin sorumluluğudur, ancak iktidar acziyet içindedir."

"Bir Cumhurbaşkanı; orman yangınları ile mücadeleyi -yandaşı için- dünyada örneği olmayan yıllık ihalelerle yapıyorsa o Cumhurbaşkanı orman yangınlarını önleyemez"

"Bir Cumhurbaşkanı; Cumhuriyetin göz bebeği olan Türk Hava Kurumunu işlevsiz hale getirip adeta Cumhuriyetten intikam almaya kalkıyorsa o Cumhurbaşkanı Cumhuriyetin ormanlarını koruyamaz."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ABD İLE ANLAŞTI YALANI

"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD ile son görüşmesinde Afgan sığınmacıları kabul ettiğini belirterek ABD'ye seslendi."

YALAN LİSTESİ UZAYIP GİTTİ

İşte listede dikkat çeken bazı yalan ve algı operasyonu içeren cümleler:


-Hazinenin Borçları Rekor Düzeyde


-Açlık ve Yoksulluk Riski Artıyor


-Yanlış politikaların sonucu enflasyon hedefi sürekli yükseltiliyor


-Hayat kredi ve kredi kartıyla anca sürüyor!

-Temmuz ayında ekonomik olarak uçmayı beklerken yere çakıldık


-Cüzdandaki Yangın Tabeladaki Enflasyondan Fazla


-Savunma Sistemi Çökmüş Ekonomi Emekli ve Memurun Maaş Artışları Cebe Girmeden Eridi


-Sonbaharda yüzde 40'lara varan bir zam dalgası bekleniyor


-Sarayın uçak filosuna dokundurmayan iktidar kamuda ne varsa


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal