CHP Bolu Belediye Başkanı Kendisinden Yardım İsteyen Kadına Verdiği Cevapla Tepkileri Üzerine Çekti

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendisinden tüp bebek tedavisi için yardım isteyen kadına verdiği cevapla, bu kadarı da pes dedirtti. Kendi partisinden de tepki çeken Özcan, Atatürk’ü Koruma Kanunu’nu kullanarak kendini savunmaya çalıştı.

05.09.2021-10:47 - (Son Güncelleme: 05.09.2021-11:55) CHP Bolu Belediye Başkanı Kendisinden Yardım İsteyen Kadına Verdiği Cevapla Tepkileri Üzerine Çekti

Yaptıkları ile gündem düşmeyen CHP Belediyeleri, yeni bir skandala daha imza attı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, tüp bebek tedavisi için kendisinden yardım isteyen kadına, seçmeniyle ilgili seksist güldürmeyen anısını anlatarak tepki çekti. 

YİNE CHP YİNE SKANDAL

Kendisinden tüp bebek tedavisi için yardım isteyen kadına verdiği alaycı ve sekssit cevapla tepki toplayan Özcan, gazete yazarı Melih Altınok’a açıklamalarda bulundu. Özcan, yaptığı skandal açıklama sonrası kendi partisinden de tepki görmesi üzerine, ‘Anlaşılan o ki, Menderes döneminde çıkan Atatürk'ü Koruma Kanunu, Atatürk'le aldatanları kapsamıyor’ dedi.

Melih Altınok’un skandal olayla ilgili ele aldığı yazısında ise, ‘Bolu Beyi Tanju Özcan, partisi CHP'ye çıkışmış... Kendisinden tüp bebek konusunda yardım isteyen bir kadın seçmeniyle ilgili anlattığı düzeysiz, lümpence, seksist ve güldürmeyen anısına partisinden tepki gelince sahte jokerini çekivermiş...’ ifadeleri yer aldı. 

Olayın detaylarına dair bilgilerin yer aldığı Altınok’un yazısında, daha önceki skandallara da değinerek, ’Adamın birisinin, karısını dövdüğü ortaya çıkıyor. Beyefendi ertesi gün ekrana çıkıp eleştirileri, üzerine geçirdiği baklava dilim Atatürk süveteriyle savuşturuyor.’ Hatırlatmasında bulundu.

BEN SİZE NASIL YARDIMCI OLABİLİRİM? 

Sosyal medya platformunda katıldığı bir programda, seçmeni olan bir kadınla başından geçen bir olayı anlatış şekli izleyenleri rahatsız etti. Kendisinden yardım isteyen kadın hakkında anısını anlatan Özcan, ‘Bir açılış yapıyoruz Bolu'da acelem de var. Bir tesettürlü bayan geldi. Tanju bey bir konu var konuşabilir miyiz dedi. Ben de hemen Ankara'ya dönmem lazım. Özel değilse burada konuşabilir misiniz? dedim. Sıkıntı yok dedi. Benim bebeğim yok. Bana yardımcı olur musunuz? ‘ dedi. Kendisinin verdiği cevabı övünerek anlatan Özcan, ‘Hanımefendi ben size nasıl yardımcı olabilirim dedim. Meğer kadın tüp bebek tedavisi olmak istiyormuş. Tabi öyle konuya böyle girince çevredekiler gülüyor. Benim böyle çok fazla anım var’ diyerek izleyicileri şoke etti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal