Cenk Gönen: Bir Gün Yeniden Nasip Olur İnşallah O Kutsal Forma

Tecrübeli eldiven Cenk Gönen, siyah beyazlılardan, Galatasaray'a gitme konusuna ilişkin çarpıcı bir açıklamalarda bulundu.

31.12.2019-08:54 - (Son Güncelleme: 31.12.2019-08:50) Cenk Gönen: Bir Gün Yeniden Nasip Olur İnşallah O Kutsal Forma

İspanya La Liga temsilcisi Malaga kariyeri bittikten sonra hiçbir takım ile anlaşmayan Cenk Gönen, devre arasında Beşiktaş'a tekrar geri döneceği hakkında çıkan haberlere ve taraftarların eleştirilerin üstüne açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli eldiven Cenk Gönen, siyah beyazlılardan, Galatasaray'a gitme konusuna ilişkin çarpıcı bir açıklamalarda bulundu.

Başarılı file bekçi Cenk Gönen, Beşiktaş’tan ayrılışına dair,
"Yeni sözleşme yenilediğim takımımdan o dönemin teknik heyetinin kararından dolayı ayrılmak ve gönderilmek zorunda kaldım." Şeklinde ifadelerde bulundu.

‘CENK GÖNEN’İN YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMANIN TAMAM’

"Benim Beşiktaş'tan neden ayrılmak zorunda kaldığımı tam olarak bilmeyen ve bilmesine rağmen anlayamayanları aklıselim olmaya davet ediyorum. Ayrılma niyetim olsa sözleşmem biterken neden 4 sene daha yeni sözleşme imzalayayım? Yani sözleşme yenilediğim takımımdan o dönemin teknik heyetinin kararından dolayı ayrılmak ve gönderilmek zorunda kaldım. Beşi̇ktaş benim rahmetli babamın takımıdır. Ben abimle çocukluğumuzda Beşiktaş maçlarında gol attığımızda oturduğumuz yeri bile değiştiremezdik uğur için. Hiçbir şey göründüğü gi̇bi̇ değil bu hayatta. Bir gün yeniden nasip olur inşallah o kutsal forma... Olmasa da o şanlı formayı 5 sene terletmek hayatım boyunca hep gururla anacağım en güzel anım. Beşiktaş ile farklı şekilde anılmak beni̇ fazlasıyla üzüyor. Herkese sevgi ve saygılar...

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal