Çaykur Rizespor'da Emre Belözoğlu ve Tahir Kıran Krizi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da Başkan Tahir Kıran'ın geçtiğimiz günlerde Emre Belözoğlu ile ilgili söylediği sert sözlere cevap gecikmedi.

26.09.2021-13:09 - (Son Güncelleme: 26.09.2021-13:09) Çaykur Rizespor'da Emre Belözoğlu ve Tahir Kıran Krizi!

Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Bülent Uygun ile yolların ayrılmasının ardından eski Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun teknik direktör olarak Çaykur Rizespor'un başına geçeceği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüşken sürecin nasıl sonlanacağı merak içerisinde beklenmeye başlamıştı.

TAHİR KIRAN'DAN EMRE BELÖZOĞLU İLE İLGİLİ SERT SÖZLER

Emre Belözoğlu'nun Çaykur Rizespor'un yeni teknik direktörü olacağı iddialarına Başkan Tahir Kıran o kadar sert sözlerle bir yalanlama yapmıştı ki yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düşmüştü.

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Emre Belözoğlu ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Emre Belözoğlu'nu tesislerin kapısından içeri sokmam, kim ne yazıyor ise yazsın, benim düşüncemde ve benim kulübümde Emre Belözoğlu'nun yeri yok! Başakşehir maçını unutmadım, bir gazeteciye saldıran şahsı kulübüme sokmam. ' ifadelerini kullanmıştı.

RİZESPOR HAMZA HAMZAOĞLU İLE ANLAŞMA SAĞLAMIŞTI

Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın Emre Belözoğlu ile ilgili yapmış olduğu açıklamalar gündeme bomba gibi düşerken çıkan bu haberlerden birkaç gün sonra ise Rizespor teknik direktörlük için Hamza Hamzaoğlu ile anlaşma sağlamıştı.

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN TAHİR KIRAN HAKKINDA ŞOK YANIT!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile anlaşma sağlamasının ardından Emre Belözoğlu geçtiğimiz günlerde Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın kendisi ile ilgili söylediği sözlere yanıt verdi.

Emre Belözoğlu, Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın gündemdeki açıklamaları 10-15 gün öncesine ait. Bülent Uygun görevden ayrıldıktan sonra Hamza Hamzaoğlu göreve gelmeden 2 gün önce Tahir Bey görüşme talep etti. Gerçekleşen görüşmede Rizespor'un teknik direktörü olmam konusunda teklifte bulunuldu. Ben de kendilerine teşekkür ederek tekliflerini kabul etmeyeceğimi söyledim. Rizespor'a ve çok değerli Hamza Hamzaoğlu hocamıza başarılar diliyorum. Bu tarz polemiklerin bizlere ve daha da önemlisi camialara zarar verdiği ortada. Bu yüzden daha fazla konuşarak böyle bir konunun içinde yer almak istemiyorum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal