Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'dan Türk Futbolu İle İlgili Çarpıcı Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında kendi sahasında Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup eden Antalyaspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

26.09.2021-12:23 - (Son Güncelleme: 26.09.2021-12:23) Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'dan Türk Futbolu İle İlgili Çarpıcı Açıklamalar!

Antalyaspor'da geçtiğimiz haftalarda alınan kötü sonuçların ardından taraftarların istifa çağrılarında bulunduğu Teknik Direktör Ersun Yanal için kırmızı beyazlı ekipte işler hiç yolunda gitmiyordu. 

ANTALYA'DA İŞLER PEK YOLUNDA GİTMİYORDU

Kötü gidişatın faturasının kesildiği Teknik Direktör Ersun Yanal ve ekibi için kendi sahalarında oynayacakları Yeni Malatyaspor karşılaşmasının önemi oldukça artarken Teknik Direktör Ersun Yanal ve ekibi bu sınavı başarıyla geçmeyi başardı.

MALATYASPOR GALİBİYETİ İLAÇ GİBİ GELDİ

Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda taraftarlar ile arasında bir problem olmadığını ve Türk futbolunun iflas noktasına geldiğine dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ERSUN YANAL'DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Teknik Direktör Ersun Yanal, Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

Yanal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, son haftalarda oyunlarının karşılığı puanları alamadıklarından yakındı.

TÜRK FUTBOLU İFLAS ETTİ!

Bunu karşılayacak ekonomik güce sahip değiliz. Türk futbolunun geldiği nokta ortada. İflas ettik. Bu iflasın sonucunda sonuç odaklı değil sonuçlara odaklı davranmak gerekiyor. Sonuçlar derken skor tabii ki önemli ama genç oyuncular, geleceğin kontrol altına alınması ve yönetilebilir bir takım yaratmak.

ANTALYA'NIN GELECEĞİNİ İNŞA ETMEK İSTİYORUZ

Antalya kenti yılda 2 bin takımın geldiği önemli bir merkez. Organizasyon becerisi çok yüksek. Bu fırsatları ve olanakları kullanabilecek yönetim şekli bize büyük bir kazanç sağlar. Biz yönetim kurulu ile yaptığımız planlamada bu riskleri alıyoruz. Bu riskleri alırken de genç oyuncularımızı kazanmak için çaba sarf edip Antalya'mızın geleceğini inşa etmeye çalışıyoruz. Ekonomik desteğin takım içinde yükselebileceği bir ortam ile sürdürülebilir ekonomik düzen yaratmak kolay bir iş değil. Bunu hem sonuç hem de süreçle yönetmek oldukça zor.

GÜNCEL SONUÇLARLA GEÇİNMEMELİYİZ

Bugün kazandık ve futbolcularımızın kendilerine olan güveni arttı. Haftaya da kazanıp umarım güveni daha da arttırırız. İyi oynamadığımız oyunları bu şekilde skora çevirmemiz gerekiyor. Antalya kenti zamanı, konjonktürü, fırsatı tepmemeli. Bu şansı iyi kullanmalı. Bütün takımlar zor durumdayken Antalyaspor'a olağanüstü destek veren yapı vardı, terk etti. Yeni bir yönetim var. Anlayışı çağdaş ve yaklaşımları doğru. Antalya kentinin bunu ıskalayacağını düşünmüyorum. Takımımızı daha kaliteli bir hale getirmek lazım. Güncel sonuçlarla geçinmek bize ciddi zarar verir. Bundan da kaçınmak lazım.

TARAFTARLARIN TRİBÜNE ÇAĞIRMASI İLE İLGİLİ

Barışma falan yok ya. Küs değiliz ki. Küs olduğun zaman barışırsın. Çok basite indirgememek lazım. Benim kariyerim, yaptıklarım belli. Tamam Ersun Yanal gider Mehmet gelir. Çözüm bu değil. Problem yok. Bunların düzeleceğini düşünüyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal