Çaykur Rizespor'un Yeni Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Oldu!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da tecrübeli teknik adam Bülent Uygun ile yolların ayrılmasının ardından takımın yeni teknik direktörü resmen açıklandı.

24.09.2021-20:26 - (Son Güncelleme: 24.09.2021-20:26) Çaykur Rizespor'un Yeni Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Oldu!

Çaykur Rizespor'da haftalardır devam eden kötü gidişatın ardından Teknik Direktör Bülent Uygun için istifa çağrıları yapılmaya başlanmıştı.

RİZESPOR'DA BÜLENT UYGUN İLE YOLLAR AYRILMIŞTI

Rizespor yönetimi taraftarların yoğun tepkisini de göz önünde bulundurarak geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Bülent Uygun ile yapılan görüşmenin ardından tecrübeli teknik adam ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayırma kararı almıştı.

ÇAYKUR RİZESPOR'UN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ HAMZA HAMZAOĞLU OLDU

Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Bülent Uygun ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktörün kim olacağı merak içerisinde beklenirken çeşitli isimler gündeme gelmişti. Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu oldu.

RİZESPOR'DAN YAPILAN RESMİ AÇIKLAMA

Çaykur Rizespor kulübünün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada ;

' Çaykur Rizespor’umuzun yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu... Kulübümüz, Bülent Uygun’la yolların ayrılmasının ardından, tecrübeli teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’yla anlaştı. Kulübümüzün İstanbul’daki ofisinde gerçekleşen, Başkan Yardımcımız ve Basın Sözcümüz Selim Selimoğlu’nun katıldığı imza töreninde, Hamza Hamzaoğlu ile 1+ 1 yıllık sözleşme imzalandı. Hamza Hamzaoğlu'na kulübümüze hoş geldin diyor, kendisine başarılar diliyoruz. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal