Bursa'da korku dolu anlar! Dalgalar metrelerce yüksekliğe ulaştı!

Şiddetli rüzgar ve sağanak yağışın etkisiyle metrelerce yüksekliğe çıkan dalgalar Güzelyalı İskelesi'ne yanaşmak isteyen İDO deniz otobüsünün yanaşmasına izin vermedi. Kıyıdan geminin halatlarla güçlükle tutulduğu ve iniş rampasının sabit tutulamadığı anlar ile yolcuların görevliler tarafından indirildiği dakikalar an ve an görüntülendi.

19.05.2022-14:39 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-14:39)

Bursa’da gerçekleşen şiddetli rüzgar ve sağanak yağış etkili oldu. Şiddetli rüzgar ve sağanak yağışın etkisiyle metrelerce yüksekliğe çıkan dalgalar Güzelyalı İskelesi'ne yanaşmak isteyen İDO deniz otobüsünün yanaşmasına izin vermedi. İDO deniz otobüsünde bulunan yolcular zor anlara tanık oldular. Feribotun halatları kopunca zor koşullarda feribottan inmek zorunda kalan yolcuların o anları an ve an kaydedildi.

Yanaştığı esnada halatları koptu

Fırtına bu kez Marmara Denizi’ni vurdu. Yenikapı Güzelyalı seferini yapan isteyen İDO deniz otobüsü yolcuları korku dolu anlar yaşadı. Rüzgarın şiddetiyle sahilde metrelerce dalgalar yukarıya doğru yükseldi görüntülendi. İDO deniz otobüsünün sahile güçlükle yanaştığı esnada halatları koptu. Kıyıdan geminin halatlarla güçlükle tutulduğu ve iniş rampasının sabit tutulamadığı anlar ile yolcuların görevliler tarafından indirildiği dakikalar an ve an görüntülendi.

İDO Deniz Otobüsü

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal