Burak Yılmaz Real Madrid Yolcusu!

Geçtiğimiz sezon transfer olduğu Fransız ekibi Lille'de şampiyonluk sevinci yaşayan A Milli takımımızın golcü oyuncusu Burak Yılmaz'a ilerleyen yaşına rağmen dünya devi talip oldu.,

02.07.2021-19:11 - (Son Güncelleme: 08.07.2021-13:24) Burak Yılmaz Real Madrid Yolcusu!

Fransa Ligue 1'de Lille formasıyla birlikte 33 karşılaşmada kaydettiği 18 gol ve 5 asistlik bir performans sergileyerek takımının şampiyonluğunda büyük bir pay sahibi olan Burak Yılmaz'ın yıllar geçip dururken adeta bir ' Benjamin Button ' a dönüşmesi Fransa'da yaşadığı şampiyonluk sonrasında dev kulüplerin dikkatini çekti.

İspanya La Liga'nın dev kulübü Real Madrid, forvet hattında Fransız golcü Karim Benzema'nın yanına bir golcü daha transfer etmek isterken rotasını Milli golcümüz Burak Yılmaz'a çevirdi. 

Lille ile sözleşmesinin bitimine 1 sene kalmışken Burak Yılmaz ile ilgili teklifleri oyuncunun ilerleyen yaşını düşünerek değerlendirme kararı alan yönetim golcü oyuncu için gelecek olan teklifleri beklemeye koyuldu.

Birçok Avrupa kulübünün peşinde olduğu bilinen Burak Yılmaz için Real Madrid ihtimalinin oluşmasının ardından transferde ibre kuşkusuz Madrid ekibine çevirildi.

Burak Yılmaz'ı kadrosuna katarak Karim Benzema'nın yanında tecrübeli bir golcü ile kadrosunu güçlendirmek isteyen Real Madrid, Lille kulübü ve Burak Yılmaz ile temasa geçti.

Avrupa'nın en skorer oyuncularından biri olan Burak Yılmaz'ın adının Real Madrid kulübü ile anılmasına rağmen İtalyan ekibi Milan'ın da transferde halen ısrarcı olduğu öğrenildi.

Fransız ekibi Lille'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Burak Yılmaz'ın önümüzdeki günler içerisinde Real Madrid ve Milan kulüpleri arasından biri ile anlaşıp sözleşme imzalaması bekleniyor.

Kariyerinde Galatasaray forması ile Süper Lig'de 2 gol krallığı, 2 Süper Lig şampiyonluğu, 3 Türkiye Kupası ve 3 Süper Kupa şampiyonluğu bulunan Burak Yılmaz, Trabzonspor forması ile de 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa kazanmıştı. Beşiktaş ile de kariyerinde 1 Türkiye Kupası bulunduran tecrübeli golcü geçtiğimiz sezon ise Fransa Ligue 1 ekibi ile lig şampiyonluğu kazandı.

Ay yıldızlı formamız ile ise kaptanlık görevini üstlenen Burak Yılmaz, 70 karşılaşmada forma şansı bulurken 29 gol kaydetti. 

Profesyonel futbolculuk kariyerinde 481 karşılaşmada forma giyen Burak Yılmaz, bu karşılaşmalarda 249 gol, 65 asistlik bir skor katkısında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal