Brown Ideye, Göztepe İçin İzmir'e Geldi

Göztepe, zayıflayan kadrosunun hücum gücünü son olarak Aris'te forma giyen Brown Ideye ile kuvvetlendirmek istiyor. Nijeryalı forvet, Göztepe'yle görüşmek için İzmir'e geldi.

21.08.2020-13:40 - (Son Güncelleme: 21.08.2020-13:26) Brown Ideye, Göztepe İçin İzmir'e Geldi

Süper Lig ekibi Göztepe, son olarak Yunanistan’ın Aris takımında oynayan ve boşa çıkan Nijeryalı golcü Brown Ideye’yi İzmir’e getirdi. Adı bir dönem Galatasaray’la da anılan tecrübeli golcünün bonservisinin elinde olduğu, sağlık kontrolünde sorun çıkmazsa sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Avrupa kariyerine İsviçre’de Neuchatel Xamaxta başlayan Nijeryalı futbolcu, Fransa’da Souchaux, Ukrayna’da Dinamo Kiev, İngiltere’de West Bromwich Albion, Yunanistan’da Olympiakos, Çin’de Tianjin Teda, İspanya’da Malaga formalarını giydi. UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde birçok maçta forma giyen Ideye, geçen sezon Yunanistan Ligi’nde 8 gol attı.

KADRODA BÜYÜK EKSİKLER VAR

Yeni sezon öncesi kadrosundan Beto, Castro, Jerome, Wilczek, Borges, Leo, Reis, Serdar Gürler, Deniz Kadah, Hüseyin Bulut, Kerem Atakan, Samed Ali ve Gökay’la yollarını ayırmasına rağmen yalnızca 3. Lig’den 2. Lig’e çıkan Kocaelispor’dan forvet Burak Süleyman ve Hatayspor’dan Kubilay Sönmez’i alan Göztepe’de taraftarlar sabırsızlıkla takviye bekliyor. Göz-Göz’ün ligin başlamasına 3 hafta kala kadrosunda her bölgede eksiklerinin bulunması taraftarı endişelendiriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal